קבלת מספר טלפון גרמני והפניית כל השיחות למספר המקומי שלי בארגנטינה

אני גר עכשיו בארגנטינה אבל צריך שמגייסים יוכלו ליצור איתי קשר במספר טלפון גרמני. אני צריך שכל השיחות למספר הגרמני החדש הזה יועברו ויינתנו למענה במספר הארגנטינאי שלי. האם זה משהו שאתם מציעים, ואם כן, האם תוכלו לפרט לי את המחירים הספציפיים עבור ארגנטינה (העיר היא ברילוצ’ה)? האם יש תהליך KYC או מסמכים נדרשים, ואם כן, האם אני יכול להשתמש במסמכים הארגנטינאיים שלי?

תודה.

היי @Stompy,

תודה שפרסמת ושאתה שוקל להשתמש בשירות שלנו.

יש לנו מספרים גרמניים ואנחנו יכולים לנתב אותם לארגנטינה או ל-VOIP בלי בעיות.

כאן ייתכן שתיתקל בבעיה – גרמניה היא אחת המדינות המחמירות ביותר בכל הנוגע להנפקת מספרי טלפון. הם ידרשו הוכחת כתובת בגרמניה, פרטים כאן.

אה, חבל! אז אין לזה שום פתרון עוקף? אשמח לספק את המסמכים שלי, אבל הם יהיו ארגנטינאיים ולא גרמניים.

ולבסוף, אם באמת אין שום פתרון אחר, אולי אחי, שבאמת גר בגרמניה ויש לו מסמכי תושבות, יכול לפתוח את הקו על שמו ולהשאיל לי אותו לשימוש? כבר יש לו מספר טלפון פרטי על שמו – יש איזושהי בעיה או סימון חשוד אם מישהו פותח יותר ממספר טלפון אחד על אותה זהות? סליחה על השאלה הטיפה בורה, אני עדיין מנסה להבין איך כל זה עובד!

זה אפשרי, עם זאת, ההחלטה אם לאשר זאת או לא נתונה לשותפים הרלוונטיים שלנו. אם לא נצליח להפעיל את המספר, כמובן שנבטל/נזכה את ההזמנה.

ממש לא, ואנחנו מעריכים את המשוב שלך. אנחנו כאן כדי לעזור, ונקווה שנצליח להשיג את זה עבורך.

תודה, ואנו בהמתנה.

שלום. חזרתי! שכחתי לציין שאני גם בעל אזרחות איטלקית ולכן יש לי גם דרכון איטלקי. האם עדיין נדרש במקרה כזה כתובת חוקית בגרמניה?

היי @Stompy,

אני מקווה שהכול טוב.

עדיין תצטרך כתובת בגרמניה; עם זאת, תעודת הזהות/הדרכון האיטלקי תקפים כל עוד יש לך אחד מאלה:

Anmeldebescheinigung, Meldebescheinigung, או Wohnungsbescheinigung.

כפי שמופיע כאן:

https://www.flynumber.com/products/virtual-phone-number/germany#registration-requirements

אוי. האם אני יכול להשתמש בכתובת של אחי, שזה המקום שבו אני נשאר בכל פעם שאני בגרמניה? זה ממש המקום שבו אני אהיה.

או שאני צריך מסמכים שבהם מופיע השם שלי בחוזה השכירות של הדירה או משהו דומה?

זה יכול וגם אמור לעבוד – תצטרך לשלוח גם את תעודת הזהות עם התמונה התואמת שלו. תודה, ותעדכן אותנו.