Získání německého telefonního čísla a přesměrování všech hovorů na mé místní argentinské číslo

Momentálně žiji v Argentině, ale potřebuji, aby mě náboráři mohli kontaktovat na německém telefonním čísle. Potřebuji, aby všechny hovory na toto nové německé číslo bylo možné přesměrovat a přijímat na mém argentinském čísle. Nabízíte tuto službu? Pokud ano, můžete mi prosím konkrétně sdělit cenu pro Argentinu (město Bariloche)?
Probíhá nějaké ověření identity (KYC) nebo jsou potřeba nějaké dokumenty? Pokud ano, mohu použít své argentinské doklady?

Děkuji.

Ahoj @Stompy,

díky za příspěvek a za to, že nás zvažujete.

Německá čísla máme a můžeme je bez problémů přesměrovat do Argentiny nebo na VoIP.

Tady by mohl nastat problém – Německo je zrovna jednou z nejpřísnějších zemí, pokud jde o vydávání telefonních čísel. Budou potřebovat doklad o adrese v Německu, podrobnosti zde.

Ach jo, to je škoda! Takže na to neexistuje žádné obejití? Klidně bych poskytl své doklady, ale byly by argentinské, ne německé.

A nakonec, pokud opravdu neexistuje jiné řešení, možná by to mohl otevřít na své jméno můj bratr, který skutečně žije v Německu a má tamní pobytové doklady, a půjčit mi to, abych to mohl používat já? Už má na své jméno osobní telefonní číslo, je nějaký problém nebo se něco „nezapne“, když si někdo otevře víc než jedno telefonní číslo na stejnou identitu? Omlouvám se za tuhle poněkud neznalou otázku, pořád se snažím pochopit, jak to všechno funguje!

1 Líbí se

To je možné, nicméně je na našich příslušných partnerech, zda to schválí, nebo ne. Pokud se nám číslo nepodaří zprovoznit, samozřejmě objednávku zrušíme/provedeme refundaci.

Vůbec ne, a děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jsme tu, abychom pomohli, a doufejme, že to pro vás dokážeme zařídit.

Díky a jsme vám k dispozici.

Ahoj. Jsem zpátky! Zapomněl jsem zmínit, že jsem také italský občan, takže mám i italský pas – vyžadovalo by to i tak legální německou adresu?

Ahoj @Stompy,

doufám, že je vše v pořádku.

Stále byste potřeboval německou adresu; nicméně italský průkaz totožnosti/pas je v pořádku, pokud máte jedno z následujícího:

Anmeldebescheinigung, Meldebescheinigung nebo Wohnungsbescheinigung.

Podle:

https://www.flynumber.com/products/virtual-phone-number/germany#registration-requirements

Au. Můžu použít adresu svého bratra, u kterého vždycky bydlím, když jsem v Německu? Je to doslova místo, kde budu.

Nebo potřebuju nějaké dokumenty, kde je moje jméno v nájemní smlouvě na byt nebo něco podobného?

1 Líbí se

To může a mělo by fungovat – budeš muset poslat i jeho odpovídající průkaz totožnosti s fotografií. Díky a dej nám vědět.