Ahoj,
můžeš mi doporučit nějakého bezplatného SIP klienta pro Android, který dobře funguje na Androidu? Zkoušel jsem standardního Android SIP klienta, ale dostal jsem hlášku „unauthorized“. Uživatelské jméno/heslo, server i port jsou správné.
Díky
Ahoj,
můžeš mi doporučit nějakého bezplatného SIP klienta pro Android, který dobře funguje na Androidu? Zkoušel jsem standardního Android SIP klienta, ale dostal jsem hlášku „unauthorized“. Uživatelské jméno/heslo, server i port jsou správné.
Díky
Měl by fungovat jakýkoli SIP klient, Zoiper na Androidu je zdarma a měl by také fungovat bez problémů.
Ahoj, nainstaloval jsem Zoiper a vytvořil SIP v pbxww (phone.systems) u FlyNumber, ale pokaždé dostanu chybu 408. A pbxww pořád ukazuje „unreachable“ (nedostupný). Nějaký tip?
Zkoušel jsem použít oficiální androidí aplikaci phone.systems, ale problém je stejný.
Můžete zkusit pingnout adresu/doménu SIP serveru (tu, kterou jste dostal v phone.systems)
Pokud je nedostupná, pošlete prosím soukromou zprávu nebo e‑mail s vaší IP adresou, možná byla vaše IP zablokována kvůli příliš mnoha neúspěšným pokusům.
u mě stačilo jen vypnout rport a bylo po problému! ![]()
Ještě jednou díky, @cregox