FlyNumber // OpenPhone // Ghana

Ahoj všichni,

zvažuji použití OpenPhone jako řešení call centra. Chci si ale koupit číslo z Ghany, protože služba bude lokální pro Ghanu a chci, aby zákazníci volali na místní číslo. Vidím, že na této službě prodáváte místní ghanská čísla. Otázka zní: bude možné koupit místní ghanská čísla přes tuto službu a pak je nějakým způsobem přenést/převést do systému OpenPhone, aby moji operátoři mohli přijímat hovory?

Dejte mi prosím vědět, jestli je to možné, a případně jaké jsou kroky k dosažení tohoto cíle! Díky!

1 Líbí se

Ahoj @Marcus_Manuh

Díky za příspěvek.

Z naší strany v tom nevidím problém, ale ověřil bych si u nich, zda umí „portovat“ ghanská čísla.

Umožňuje OpenPhone příchozí VoIP (SIP provoz)? – Doufejme, že od toho je tam to „Open“.

Pokud ano, můžeme hovory posílat přímo na SIP adresu, jinými slovy posílat hovory na internetovou adresu [doufejme poskytnutou OpenPhone].

Děkuji za vaši rychlou odpověď.

Potvrdil jsem si u OpenPhone, že (zatím) nepodporují mezinárodní čísla.

Nabízí FlyNumber nějaké řešení typu call centra, jak jsem popsal?

1 Líbí se

Náš cloudový telefonní systém by mohl být to, co potřebujete – můžete nastavit více uživatelů s jakýmkoli zařízením a hovory jim mohou zvonit (a také mohou volat ven přes ghanské číslo).

Vytvořte si účet a my vám poskytneme jeden měsíc zdarma na otestování.