Převést stávající číslo?

Dobrý den,

žiji v Belgii a rád bych k vaší službě převedl stávající místní číslo, aby bylo virtuální a přesměrovávalo příchozí hovory kamkoli budu chtít. Je to s vaší službou možné?

Ano, přenášíme telefonní čísla. Poplatek za přenesení je ve většině zemí 14 $ (aktualizováno srpen 2016) (jednorázový poplatek).

Nejprve ale musíme ověřit, zda je číslo možné přenést. Pošlete mi prosím do soukromé zprávy telefonní číslo, které chcete přenést, a obratem vám zašleme potvrzení.

Děkujeme.

Dobrý den,

jsem z Belgie a rád bych převedl své stávající telefonní číslo od poskytovatele BELGACOM k FLYNUMBER –

1. Je to možné?
  2. Pokud ANO, jaký je postup, který musím provést?

S pozdravem

Mělo by to být možné, pošlete prosím na náš podpůrný e‑mail celé číslo, abychom to potvrdili.

Zašleme vám e‑mailem formulář a vy nám ho budete muset podepsaný poslat zpět spolu s vaší nejnovější fakturou (za číslo, které chcete přenést).

Dobrý den,

pokud mám číslo mobilního telefonu ze země, která není na seznamu zemí, pro něž nabízíte čísla (řekněme namibijské mobilní číslo), je možné toto číslo k FlyNumber portovat?

S pozdravem.

Skvělá otázka, ale omlouvám se, v tuto chvíli ne. Pokud nepokrýváme danou zemi, je velmi nepravděpodobné, že k nám můžeme přenést číslo z uvedené země.

Děkujeme

Vážený/á,
na kterou e‑mailovou adresu vám mohu poslat své aktuální belgické pevné číslo, abyste mohli ověřit přenositelnost tohoto čísla? Děkuji.

S pozdravem
Etienne

Můžete poslat na [email protected]

Díky