DID Honkongui

Norėčiau įsigyti naują DID savo Honkongo įmonei. Keletas klausimų..

1. Ar aš esu numerio savininkas, kad po tam tikro laiko galėčiau jį perkelti pas fiksuotos linijos tiekėją/paslaugą?
  2. Ar galiu pasirinkti numerį?
  3. Per kiek laiko paslauga yra įjungiama?
  4. Jei nukreipiu skambučius iš Honkongo į Honkongo mobiliuosius, ar mokestis yra 0,025 USD už minutę, kaip reklamuojama?
  5. Kokia yra minimali sutarties trukmė?

Ačiū,

WH

Tai priklausytų nuo operatoriaus, kurį naudotumėte numeriui perkelti; mes neblokuotume jokių teisėtų numerio perkėlimo užklausų, kurias galėtume gauti iš operatoriaus

Jis priskiriamas sistemos, tačiau mes galime rankiniu būdu peržiūrėti duomenų bazę už jus. Tada atsiųsime jums keletą variantų; jei vieną iš jų pasirinksite, taikomas vienkartinis mokestis (išsamesnei informacijai rašykite asmeninę žinutę arba el. paštu)

Honkongui maždaug per 24 valandas ar greičiau, nes mums reikės Honkonge esančio adreso įrodymo ir atitinkančio asmens tapatybės dokumento / įmonės registracijos pažymėjimo

Taip, tai tas tarifas. Taip pat galite įvesti numerį, į kurį nukreipsite, čia ir sužinoti tarifą.

Sutarčių nėra. Galite išlaikyti numerį 1 mėnesį arba dešimtmečius.

Praneškite mums, jei turite daugiau klausimų

Ačiū už jūsų pagalbą.

Prašau atsiųsti man keletą variantų ir paaiškinti, ko reikėtų, kad galėtume judėti toliau, jei nuspręsčiau tęsti.
Atsiskaitymo sąlygos, Honkongo asmens tapatybės kortelė (HK ID).

Winston

Prašome atsiųsti mums savo FlyNumber naudotojo vardą ASMENINE ŽINUTE arba atidaryti užklausą FlyNumber.com svetainėje