Šalys, kuriose reikalinga speciali registracija / dokumentai

Daugumai mūsų numerių nereikia jokios specialios registracijos ar dokumentų

pvz.: JAV, Kanada, Australija, JK, Meksika, Izraelis, Brazilija ir t. t.

Skirtingos šalys turi skirtingus reikalavimus numerių registracijai, kai kurios yra griežtesnės nei kitos.

Daugiau informacijos rasite čia:

Šalys, kurioms reikalinga specifinė registracija

Sveiki, man reikia įsigyti telefono numerį Panamoje ir kitose Lotynų Amerikos šalyse, tokiose kaip Kolumbija, Peru; mes esame įsikūrę Argentinoje ir Meksikoje.

Ar galėtumėte pasakyti reikalavimus Panamai, Kolumbijai ir Peru?

1 patinka

Sveiki, @jhonny

Argentinos, Kolumbijos ar Meksikos numeriams nereikia jokių reikalavimų – kai tik juos užsakysite, jie iškart bus aktyvūs.

Perui reikės asmens tapatybės dokumento / įmonės registracijos pažymėjimo ir adreso įrodymo (bet kurioje pasaulio šalyje).

Prašome atidaryti pagalbos užklausą (ticket) arba atsiųsti mums el. laišką dėl Peru numerių, nes šiuo metu dėl riboto jų kiekio jie turi būti pridedami rankiniu būdu.

gerai, turiu dar du klausimus;

ar jūsų įmonė man suteikia vietinį numerį kiekvienoje šalyje?

antras klausimas yra apie reikalavimus Panamai?

Sveiki vėl

Taip, galime jums suteikti vietinius numerius tose šalyse

Atsiprašome, šitą praleidome, Panamai nėra jokių reikalavimų.

labas, išsiunčiau el. laišką nuo praėjusio antradienio, ir niekas neatsakė į mano laišką.

Man reikia 5 VoIP linijų, kurios būtų naudojamos Meksikoje ir Argentinoje

• Dviejų VoIP numerių iš Majamio ir Panamos, kad būtų įdiegti Meksikos mobiliuosiuose telefonuose
• Trijų VoIP numerių iš Kolumbijos, Čilės ir Urugvajaus, kad būtų naudojami Argentinos mobiliuosiuose telefonuose

ar galėtumėte man padėti su reikalavimais arba formaliu el. laišku pirkimo procesui?

ačiū

Apgailestaujame tai girdėdami, mes jo nematome, ar turite omenyje įrašą šiame forume?

Žinoma, galime padėti

Galime atsiųsti jums visus šiuos numerius be registracijos reikalavimo.

Prašome spustelėti registruotis ir užsisakyti pirmą numerį, tada, kai būsite prisijungę, galėsite pridėti papildomų numerių

Taip pat galime padėti su nukreipimu, kai tik turėsite paskyrą, turėkite omenyje, kad nukreipimą galite bet kada pakeisti iš savo paskyros skydelio (my account > my flynumbers)

Ačiū, laukiame jūsų atsakymo