מבולבל לגבי מה יחייבו אותי כשאטוס מארה״ב לספרד

אני מעוניין לקבל מספר FlyNumber בספרד לתקופה שבה אהיה שם בקיץ. אם אני מפנה את מספר ה-FlyNumber הספרדי לנייד האמריקאי שלי (ברשת AT&T), כאשר מישהו בספרד מתקשר למספר ה-FlyNumber, כמה אני מחויב על ידי FlyNumber, וכמה אני מחויב על ידי AT&T?

היי

תודה ששקלת להשתמש בשירות שלנו

בכל פעם שמישהו מתקשר אליך למספר הספרדי שלך, תשלם רק ‎0.03‎ לדקה, מאחר שאתה מפנה את ה‑Spain FlyNumber למספר טלפון בארה״ב

At&t גובים ממך על קבלת שיחה בספרד, וזה לא קשור אלינו – אתה ב־roaming אצלם, אלא אם יש לך אצלם תוכנית מיוחדת ל־roaming / תוכנית בינלאומית

עם FlyNumber או בלעדיו, אם מישהו מתקשר למספר ה־ATT הנייד שלך כשאתה בספרד, תרצה לוודא שלא מחייבים אותך בדמי roaming

פתרון אחד במקרה שלך הוא אולי להזמין USA FlyNumber מקומי לקידומת של מספר הנייד שלך (לא אמור להיות לזה הרבה משמעות, כי רוב המפעילים בארה״ב מציעים שיחות ללא הגבלה מכל מקום בארה״ב) ולהפנות אותו למספר ספרדי, כמו טלפון נייד בתשלום מראש כשתגיע לשם. אתה יכול להשאיר את ההפניה ריקה או פשוט להזין את המספר כשאתה נוחת בספרד.

כך תוכל להפנות את הטלפון של At&t למספר הUSA המקומי. ה‑USA FlyNumber יפנה למספר הנייד הספרדי החדש שתקבל, שלו יש תעריף לדקה נמוך (בדוק את התעריפים לספרד כדי לקבל מושג)

אמור להיות באפשרותך להפנות את מספר ה‑At&t הנייד שלך למספר טלפון אמריקאי אחר בחינם

פתרון נוסף הוא לקבל מאיתנו חשבון SIP, ואם יש לך סמארטפון להשתמש שם בחבילת גלישה ולקבל שיחות בחינם (ללא תעריף לדקה) – במקרה הזה תשתמש באפליקציה כמו Acrobits כדי לקבל את השיחות, וזה יעבוד דרך 3G/4G או Wi‑Fi

אנא עדכן אותנו אם יש לך שאלות או חששות נוספים

אה! תודה רבה. נראה שהפכתי את ההיגיון. מה שאתה מתאר הגיוני לגמרי, תודה. זה מה שאעשה.