נראה שיש בעיה בחיבור לסינגפור. אני יכול לבצע שיחות למספרים בארה״ב אבל לא לסינגפור, אפילו לא למספר שלי כאן.
מצער לשמוע על כך, זה קשור למערכת הטלפוניה שלנו, נכון?
מה אתה רואה ביומנים בתוך מערכת הטלפוניה עצמה? (לא בהיסטוריית השיחות בחשבון FlyNumber)
ודא שאתה משתמש בפורמט החיוג הבא כשאתה מחייג החוצה
כמו כן, בטל את STUN אם הוא מופעל בלקוח ה‑SIP שלך. הייתי גם מנסה להחליף את הגדרת ה־“transport” בלקוח ה‑SIP. אם זה מוגדר כ‑UDP, נסה TCP, ולהפך.
אם זה נמשך, הודע לנו.
תודה על התשובה המהירה, ואתה יכול לגשת אליו מהתפריט בצד ימין. Call Logs.
לאחר מכן לחץ על outbound CDRs כדי לסנן רק את השיחות היוצאות
אנחנו רואים הודעות “decline” עבור אותן שיחות SG. אני לא בטוח כמה מספרים ניסית, אבל האם זה המצב עבור כל מספרי ה‑SG שאתה מתקשר אליהם?
גיליתי עכשיו שאם אני משתמש במספר מזוהה שאינו סינגפורי כדי להתקשר למספר בסינגפור – זה עובד. אבל אם אני משתמש במספר מזוהה סינגפורי כדי להתקשר למספר בסינגפור, זה נראה כאילו זה נחסם על‑ידי רשות התקשורת של סינגפור (IMDA). ייתכן שזה בגלל שהם רוצים לחסל את תעשיית ההונאות.
תודה על העדכון, וגם אנחנו שמענו על בעיות שם מבחינת פעילות הונאה. אנחנו אוספים עוד מידע ונעדכן כאן.
היי Flynumber.
נראה שכל השיחות לסינגפור חסומות כעת, אפילו ממספר זר. האם יש לכם תוכנית לפתור את זה?
לשם עיון: https://www.imda.gov.sg/how-we-can-help/anti-scam-measures
היי @ptrinh, מצטערים לשמוע על כך, זה עתה קיבלנו מידע חדש שמספרך שייך לבלוק מספרים שלא יכולים לבצע שיחות יוצאות.
נראה שזה חלק מהקמפיין בסינגפור למאבק בעלייה האחרונה בהונאות טלפון/הודעות.
(למספרים שלנו בסינגפור אין כרגע יכולת SMS)
שלחנו לך הודעה פרטית עם אפשרויות למספר חלופי (שכן יכול לבצע שיחות יוצאות), אם זה מתאים לך.
מצפים לשמוע ממך.