Ahoj týme,
v účtu nemám možnost aktivovat telefonní systém. Už účet mám, takže si nechci zakládat nový. Je to něco, co musíte udělat ručně, jelikož už účet mám?
Díky
Valfirm
Ahoj týme,
v účtu nemám možnost aktivovat telefonní systém. Už účet mám, takže si nechci zakládat nový. Je to něco, co musíte udělat ručně, jelikož už účet mám?
Díky
Valfirm
Ahoj @Valfirm,
během počáteční registrace může být telefonní systém povolen automaticky; pokud ho však přidáváte později, musíme ho (prozatím) povolit ručně.
Tento systém byl na vašem účtu povolen a poslali jsme vám o tom samostatný e‑mail.
Pokud na něco narazíte nebo budete mít jakékoli dotazy, dejte nám prosím vědět.
Ahoj týme,
díky. E-maily jsem dostal. Ale není v nich žádný QR kód?
S pozdravem,
Valfirm
Ahoj @Valfirm,
zkontrolujte složku spam/nevyžádaná pošta, ale můžete znovu odeslat pozvánku do aplikace přes panel v sekci uživatelé.
Děkuji a jsem k dispozici.
Ahoj týme,
používáme Android aplikaci, ale nefunguje správně, protože když je přijímán hovor a uživatel se ho pokusí zvednout, aplikace spadne a ukončí se. To samé se stane, když se aplikace pokusí vytáčet – při zadávání čísla aplikace spadne a ukončí se. Můžete to prosím opravit?
Mezitím budeme hovory přesměrovávat na mobil.
Uživatel také odeslal požadavek na podporu prostřednictvím aplikace.
S pozdravem,
Madura PERERA
Ahoj @Valfirm,
To mě mrzí. Mohl byste prosím napsat, jaké máte zařízení s Androidem a jakou verzi OS používáte?
Pokud byste nám mohl poslat e‑mail se záznamem obrazovky v okamžiku, kdy aplikace spadne, velmi by to pomohlo vývojářskému týmu problém rychleji najít a opravit.
Podívej se sem )