Užklausa dėl paskyros būsenos

Sveiki,

Šią paskyrą susikūriau prieš metus ir sumokėjau pradinį mokėjimą, tačiau nesu tikras, ar paskyra vis dar yra aktyvuota.

Jei ne, ką turėčiau padaryti, kad atkurčiau numerį, kurį gavau iš pradžių? Norėčiau susigrąžinti tą patį numerį, kurį turėjau.

Ar kas nors galėtų man kuo skubiau padėti?

Ačiū,
Arvie

Ką tik pastebėjau, kad nebegaliu prisijungti, o kai bandžiau paspausti „pamiršau slaptažodį“, man buvo pranešta, kad man draudžiama pasiekti svetainę dėl mano IP?

Nesuprantu, aš tiesiog noriu vėl prisijungti, jei reikia – sumokėti, o tada aktyvuoti numerį, kurį man buvote suteikę. Prašau, padėkite…

Ačiū,
Arvie

Mes stengiamės susigrąžinti šį numerį jums, kuo greičiau pateiksime atnaujinimą.

Atsiųskite savo IP adresą asmenine žinute arba el. paštu, kad galėtume nuimti blokavimą (tikriausiai jis yra viešoje šlamšto duomenų bazėje)

Sveiki,

Labai ačiū, kad atrašėte, tai man labai padeda!

Mano el. pašto adresas yra [email protected], o dėl IP – manau, kad turiu dinaminį IP adresą, bet štai jis: 169.xxxxxx/16

Prašau praneškite, ar reikia ką nors mokėti ir pan., kad šis telefono numeris galiotų toliau? Iš tikrųjų mes juo daug nesinaudosime.

Ačiū!!!
Arvie

Atsiprašome, bet senasis numeris nebegalioja, mes jums išsiuntėme naują numerį (pirmasis mėnuo mūsų sąskaita).

Ačiū

Žinoma, bet man įdomu, ar dabar galiu pasiekti svetainę?
Noriu vėl išvengti blokavimo..
Prašau, praneškite ir mėnesinę įmoką, kad galėčiau pasakyti savo partneriui.

Ačiū už visą jūsų pagalbą!

Taip, turėtumėte galėti, nematome, kad jūsų nurodyti IP būtų užblokuoti, tad viskas turėtų būti gerai

Jei galite, naudokite „Chrome“ naršyklę

Praneškite mums, jei kils kokių nors problemų

Bandžiau dar kartą, bet sako, kad esu automatiškai užblokuotas.. :frowning_face:

403: Prieiga uždrausta
Pasikartojantis pažeidėjas (automatiškai užblokuotas)

Ar galite nueiti į Google ir įvesti

what is my IP address

Tada atsiųskite mums tą IP adresą

Štai prašom:

XXXXX
Jūsų viešasis IP adresas

1 patinka

Ačiū už tai, ir jis buvo atblokuotas

Atsiprašau, bet man vis dar rodo, kad esu užblokuotas, kai bandau prisijungti.

Apgailestaujame tai girdėdami, ir tai turbūt yra naujas IP. Sistema blokuoja tik tuos IP, kurie yra viešoje šlamšto duomenų bazėje, galbūt dėl to norėtumėte susisiekti su savo interneto paslaugų teikėju (ISP).

Prašome pranešti mums dabartinį IP, kad galėtume jį atblokuoti.

Aš turiu dinaminį IP, o mano interneto paslaugų teikėjas negali suteikti man statinio IP. Ar galite vietoj to atblokuoti mano el. pašto adresą? Prašau atblokuoti abu mano el. pašto adresus: [email protected] ir [email protected]

Ačiū,
Arvie

Sveiki vėl

Viskas gerai, mums tiesiog reikia žinoti, koks šiuo metu naudojamas jūsų IP adresas yra užblokuotas.

Sistema neblokuoja pagal el. pašto adresą, todėl, deja, tai nepadės.

Ar galite dar kartą pabandyti „what is my IP address“ per „Google“?

Dabar tai yra:\n124.105.24.173

1 patinka

Atsiprašau už pavėluotą atsakymą, bet tai buvo anksčiau įtraukta į leidžiamųjų sąrašą.