היי,
יצרתי את החשבון הזה לפני שנה ושילמתי את התשלום הראשוני, אבל אני לא בטוח אם החשבון עדיין פעיל.
אם לא, מה עליי לעשות כדי להחזיר את המספר שקיבלתי בהתחלה? אני רוצה לקבל את אותו מספר שהיה לי.
מישהו יכול בבקשה לעזור לי בדחיפות?
תודה,
ארווי
היי,
יצרתי את החשבון הזה לפני שנה ושילמתי את התשלום הראשוני, אבל אני לא בטוח אם החשבון עדיין פעיל.
אם לא, מה עליי לעשות כדי להחזיר את המספר שקיבלתי בהתחלה? אני רוצה לקבל את אותו מספר שהיה לי.
מישהו יכול בבקשה לעזור לי בדחיפות?
תודה,
ארווי
שמתי לב עכשיו שאני כבר לא יכול להתחבר, וכשניסיתי ללחוץ על „שכחתי סיסמה”, נאמר לי שאסור לי לגשת לאתר בגלל כתובת ה‑IP שלי?
אני לא מבין, אני רק רוצה להתחבר שוב, לשלם אם צריך ואז להפעיל את המספר שנתתם לי פעם. בבקשה תעזרו לי…
תודה,
ארווי
אנחנו בודקים אפשרות להחזיר לך את המספר הזה, ונעדכן אותך בהקדם האפשרי.
שלח בהודעה פרטית או במייל את כתובת ה‑IP שלך כדי שנוכל להסיר את החסימה (כנראה שהיא מופיעה באיזושהי מאגר ספאם ציבורי)
היי,
תודה רבה על התשובה, זה ממש עוזר!
כתובת האימייל שלי היא [email protected] ולגבי ה־IP, אני חושב שיש לי כתובת IP דינמית, אבל הנה היא: 169.xxxxxx/16
תעדכן אותי אם צריך לשלם משהו וכו’ כדי להשאיר את מספר הטלפון הזה פעיל? בעצם לא נשתמש בו הרבה.
תודה!!!
ארווי
מצטערים, אך המספר הישן אינו זמין. שלחנו לך מספר חדש (על חשבוננו לחודש הראשון).
תודה
בטוח, אבל אני תוהה אם אני יכול לגשת לאתר עכשיו?
אני רוצה להימנע מחסימה נוספת..
אנא עדכן אותי גם לגבי הפרמיה החודשית כדי שאוכל ליידע את בן/בת הזוג שלי.
תודה על כל העזרה!
כן, אמור להיות לך אפשרי, אנחנו לא רואים שה־IP-ים שציינת חסומים, אז אתה אמור להיות בסדר
אם אפשר, השתמש בדפדפן Chrome
עדכן אותנו אם אתה נתקל במשהו
ניסיתי שוב אבל זה אומר שאני חסום אוטומטית.. ![]()
403: גישה אסורה
עבריין חוזר (חסימה אוטומטית)
אתה יכול להיכנס ל-Google ולהקליד
what is my IP address
ואז לשלוח לנו את כתובת ה-IP הזו
הנה זה:\n\nXXXXX\nכתובת ה-IP הציבורית שלך
תודה על זה, וזה הוסר מהרשימה השחורה.
אני מצטער, אבל אני עדיין חסום כשניסיתי להתחבר.
מצער לשמוע, וזה כנראה כתובת IP חדשה. המערכת חוסמת רק כתובות IP שמופיעות במסדי נתונים ציבוריים של ספאם, ייתכן שתרצה ליצור קשר עם ספק האינטרנט (ISP) שלך לגבי זה.
אנא עדכן אותנו בכתובת ה‑IP הנוכחית כדי שנוכל להסיר את החסימה.
יש לי כתובת IP דינמית וספק האינטרנט שלי לא יכול לספק לי כתובת IP סטטית. האם תוכלו בבקשה להסיר את החסימה מכתובת האימייל שלי במקום זאת? אנא הסירו את החסימה משתי כתובות האימייל שלי: [email protected] ו־[email protected]
תודה,
ארווי
היי שוב
זה בסדר, אנחנו רק צריכים לדעת מה כתובת ה‑IP הנוכחית שלך שנחסמה.
המערכת לא חוסמת לפי אימייל, אז לצערי זה לא יעזור.
האם תוכל לנסות שוב בגוגל את החיפוש „what is my IP address”?
זה עכשיו:
124.105.24.173
סליחה על התגובה המאוחרת, אבל זה הוסף לרשימת ההיתרים מוקדם יותר