כמה שאלות

היי,

קראתי על השירות שלכם ואני לא לגמרי בטוח שהוא יעשה את מה שאני רוצה.

אני מתחיל עסק ורוצה שיהיה לי מספר נכנס שהוא מקומי לאזור שבו אני גר עכשיו. עברתי מקליפורניה לניו המפשייר ואני רוצה שיהיה לי מספר עם קידומת 603 כדי שלקוחות היעד שלי ירגישו בנוח עם המספר שלי.

אני משתמש באייפון בתור הטלפון היחיד שלי וחשבתי פשוט לפתוח חשבון Google Voice, אבל אין להם מספרים של ניו המפשייר (603) זמינים.

האם המוצר שלכם יכול להתאים לצרכים שלי, או על‑ידי ניתוב שיחות למכשיר הסלולרי הקיים שלי, או באמצעות אפליקציה אחרת לקבלת השיחה הנכנסת?

אני מחפש את הדרך הזולה ביותר לעשות זאת, כיוון שאני רק מתחיל את העסק ואין שום הבטחה שהוא יצליח.

תודה על כל מידע!

שמח לשמוע שאתה שוקל אותנו, ונשמח לענות על כל שאלה שיש לך

בהחלט, ואנחנו יכולים לעזור

כן, עם SIP, זה משתמש ב־VOIP, שזו הדרך הטובה והחסכונית ביותר

2.95$ לחודש זה כל מה שתשלם, תקבל את כל השיחות ב־iPhone שלך באמצעות אפליקציית SIP. תוכל להשאיר את האפליקציה סגורה לגמרי ועדיין תקבל את כל השיחות – הן יגיעו ב־push (חיסכון גדול בסוללה)

עדכן אותנו כשתבצע sign up ונוכל להגדיר לך הכול מכאן כדי להקל עליך

אז אני עדיין קצת מבולבל… עברתי על תהליך ההרשמה וכשאני בוחר VoIP זה מבקש ממני Host ופרטים. האם אני צריך להירשם גם לשירות VoIP בנוסף להרשמה לשירות שלכם? תודה שהקדשתם זמן לעזור לי.

אתה יכול לבחור באפשרות האחרונה, PBX / Phone.system, מכיוון שיש בה את כל אפשרויות ההפניית השיחות (תמיד תוכל לשנות זאת גם מהחשבון שלך).