Rimtai. Ar yra bent viena VOIP ar virtualaus telefono numerio įmonė, kuri nėra visiškas laiko švaistymas? Kodėl aš vis dar laukiu telefono numerio praėjus savaitei po apmokėjimo ir dokumentų pateikimo? Kodėl neveikia nė vienas iš jūsų „pagalbos“ kontaktinių telefono numerių? Kodėl neatsakoma į mano pagalbos užklausą? Manau, tai tiesiog dar viena apgaulė. Kaip jūs apskritai išgyvenate? Rimtai. Apmovėte mane dėl 40 $. Įdėjote tiek pastangų – sukūrėte svetainę, pasirūpinote, kad ji būtų rodoma „Google“ ir visa kita – dėl varganų 40 $. Net jei apgaunate 10 žmonių per dieną, tai net nėra padorus pragyvenimas. Kas per velnias?
Visiškai suprantu jūsų nusivylimą, @smerff
Panašu, kad tai yra AUD, o mes jus apmokestinome JAV doleriais…
Turėkite omenyje, kad 10 USD buvo pervesta į išankstinio apmokėjimo sąskaitą.
Mes esame priklausomi nuo savo partnerių, kurie tiekia AU numerius, tačiau tuo turėjo būti pasirūpinta vakar. Atsiprašome, jūsų paskyra buvo atnaujinta su AU numeriu (jis labai greitai bus aktyvus).
Tu rimtai? Praėjo dar viena diena, ir geriausia, ką gali padaryti, yra 2024-05-16 13:21:51
Dar kartą atsiprašau už vėlavimą, Simonai, ir tavo naują numerį 61416923***** įjungsime kuo greičiau.
Labai greitai atnaujinsiu informaciją
Nader
Jau beveik prakeikti dešimt dienų. Kiekviena VOIP įmonė / virtualių numerių įmonė daro tą patį – tempia 7–10 dienų, o tada sako „atsiprašome, mes nuo pat pradžių šnekėjome nesąmones, negalime suteikti šios paslaugos“, tai kam po velnių ją reklamuoti, jeigu negalite jos suteikti?
Sveikas, Simonai,
dar kartą atsiprašome už vėlavimą, esame priklausomi nuo savo partnerių dėl Australijos mobiliųjų numerių..
Mums reikia fiksuotojo arba mobilaus telefono numerio, kurį galėtume įtraukti į bylą (dėl to jums rašėme prieš kelias dienas).
Taip pat atsiuntėme jums keletą numerių variantų..
Ačiū ir lauksime jūsų atsakymo.