מספר שווייצרי וירטואלי

אדונים נכבדים, אני מעוניין להשתמש במספר שווייצרי וירטואלי. אני גר במדינת איחוד אירופי ורוצה לבצע ולקבל שיחות באמצעות המספר הזה. יש לכם אפשרויות רבות באתר שלכם, וקשה לי להבין את כולן. אני רוצה לבצע ולקבל שיחות בעלות הנמוכה ביותר. אני יכול להשתמש באפליקציה על סמארטפון אנדרואיד, ותמיד יש לי גישה לאינטרנט בסמארטפון שלי. האם תוכלו בבקשה להסביר לי מה עליי לעשות? תודה

עבור מספר שווייצרי מקומי תצטרך לספק (פרטי: שם מלא, מספר טלפון ליצירת קשר, צילום דרכון/תעודת זהות) או (עסקי: שם מלא, מספר טלפון ליצירת קשר, צילום דרכון/תעודת זהות, שם החברה, תעודת התאגדות החברה). בנוסף, כתובת בשווייץ – ניתן פשוט להקליד אותה.

לשיחות בעלות הנמוכה ביותר, מערכת הטלפון שלנו (14.95$ לחודש) כוללת את אפליקציית מערכת הטלפון החינמית לסמארטפון אנדרואיד שלך – עובדת דרך האינטרנט עם תעריפים נמוכים לדקה לשיחות יוצאות. ניתן לבצע/לקבל שיחות ישירות דרך האפליקציה באמצעות המספר השווייצרי שלך.

לחלופין, ניתן ליצור חשבון SIP דרך מערכת הטלפון לשימוש עם כל אפליקציית SIP כמו Zoiper. אנו גם משיקים בקרוב חשבונות SIP פנימיים, שלא ידרשו את מערכת הטלפון עבור שיחות נכנסות/יוצאות.

שתי האפשרויות פועלות בצורה מושלמת דרך חיבור האינטרנט שלך ומונעות חיובי שיחות בינלאומיות.

תודה על ההבהרה לגבי השאלות שלי. האם תוכלו בבקשה ליידע אותי איזה סוג מספר שווייצרי החברה שלכם מציעה (נייד או קווי)? האם תוכלו בבקשה להראות לי דוגמה למספר? תודה מראש.

היי @msl,

אלה מספרים מקומיים – למשל, מספרים מקומיים של ציריך או ז’נבה. (נכון לעכשיו אין מספרי מובייל שווייצריים)

יש גם מספרים שווייצריים בחיוג חינם.