Ahoj, včera jsem zaplatil všechny své účty, ale na svém čísle 1888xxxxx nepřijímám hovory, nefunguje. Prosím, ověřte, že bylo znovu zprovozněno. Uživatelské jméno FlyNumber: XXX
Děkuji
Ahoj, včera jsem zaplatil všechny své účty, ale na svém čísle 1888xxxxx nepřijímám hovory, nefunguje. Prosím, ověřte, že bylo znovu zprovozněno. Uživatelské jméno FlyNumber: XXX
Děkuji
Ahoj @tekness
Je mi líto, že se to stalo, a vidíme, že se číslo po dobití kreditu a „obnovení“ čísla neobnovilo.
Americké číslo bylo ve stavu „zrušeno/ukončeno“ déle než jedno fakturační období, ve vašem případě měsíční. Takže když jste číslo obnovil, stále mělo datum expirace v minulosti. Prosím, přidejte na účet ještě jeden měsíc (můj účet > dobít kredit) a my můžeme obnovit telefonní číslo (stejně jako telefonní systém, který máte aktivovaný).
Jsme k dispozici, pokud budete cokoli potřebovat.
Dobrý den, jsem zvyklý službu používat a platit měsíčně. V měsíci říjnu jsem službu nevyužíval, a proto byla linka pozastavena. Dne 6. listopadu jsem se vrátil do práce a zaplatil jsem tedy říjnovou fakturu a poté i listopadovou fakturu, tedy za aktuální měsíc. Vzhledem k tomu, že jsme na začátku měsíce, jak po mně můžete chtít zaplatit ještě další měsíc navíc? To je nepřijatelné. Zaplatil jsem vám měsíc listopad, měsíc prosinec zaplatím začátkem příštího měsíce, proto prosím udělejte vše potřebné k obnovení mé linky.
Dobrý den,
stále čekám na vaši odpověď. Nabídli jste mi řešení, které je nepřijatelné. Zaplatil jsem za měsíc říjen a poté za listopad a vy po mně chcete, abych znovu zaplatil za další měsíc? Jakmile budu svou linku používat během měsíce listopadu, zaplatím účet za měsíc prosinec na začátku příštího měsíce, tedy v prosinci. Prosím, udělejte vše potřebné k obnovení mé linky.
Ahoj znovu, @tekness
Omlouvám se za to, na naší straně vidím chybu synchronizace. Ještě se na to podrobněji podívám a co nejdříve dám vědět.
Ahoj
Jsem opravdu naštvaný, strhli jste mi z účtu o 3 USD navíc jen proto, abyste mohli provádět testy, moje číslo stále nefunguje a kontaktoval jsem vás už několikrát. Pokud není možné obnovit stejné číslo, dejte mi jiné funkční 888. Čekám už 4 dny, tohle je naprosto nepřijatelné.