Poplatky za přesměrování hovorů se liší od údajů na webové stránce

Vážený týme podpory,

sazby účtované za přesměrování hovorů z mého portugalského čísla Fly na německý mobil s předvolbou +49 177 jsou vyšší, než je uvedeno na vašich webových stránkách. Podle vašich stránek by měl hovor stát 0,0280 USD za minutu. Ve skutečnosti účtujete 0,0720 USD za minutu, viz screenshot níže. Prosím, upravte účtované sazby tak, aby odpovídaly sazbám zveřejněným na vašich webových stránkách. Děkuji.

1 Líbí se

Ahoj @janschub a díky, že jsi to zmínil, zdá se, že došlo k zádrhelu u hovorů z EU do EU. Předpokládám, že sazba na stránce s minutovými sazbami je to, co je v tomto případě potřeba aktualizovat.

Postaráme se o dobití kreditu na účet, ale můžeš to prosím zkusit znovu? Provedli jsme totiž nějaké úpravy v tom, jak se minutové sazby zobrazují.

Děkuji. Na stránce s tarify vidím, že sazba by nyní měla být 0,03 USD za minutu. Nicméně jsem právě znovu uskutečnil hovor na své flynumber a systém si stále účtoval 0,072 USD za minutu. Můžete to prosím znovu prověřit?
Také jsem chtěl vyzkoušet přesměrování hovoru na německé pevné číslo. Ale rozbalovací nabídka na stránce přesměrování hovoru neobsahuje možnost přesměrování na německá pevná čísla.
Oceňuji, že zvažujete připsání kreditu na můj účet.

1 Líbí se

Stále to vyšetřujeme a brzy poskytneme aktualizaci.

Máte prosím nějaké novinky?

Omlouváme se za zpoždění a za to, že problém vznikl tím, že sazba EU–EU nebyla z naší strany správně uplatněna.

Prosím zkuste to znovu, mělo by se to nyní zobrazovat jako 0,03, protože máte EU FlyNumber.

Na účet byl také připsán měsíční kredit jako kompenzace za vzniklé nepříjemnosti.

Dejte nám prosím vědět, pokud na něco narazíte.