Neseniai pateikiau užsakymą ir gavau Čilės telefono numerį su kodu 56-2, tačiau jis neveikia siunčiant SMS žinutes.
Norėčiau sužinoti, ar man gali būti priskirtas telefono numeris su kodu 56-9, nes man buvo pasakyta, kad būtent tokio tipo Čilės numeriai gali gauti SMS žinutes (ypač patikimiau).
Man nebūtinai reikia mobiliojo „Santiago“ numerio. Man tiesiog reikia bet kokio Čilės telefono numerio, kuris galėtų priimti gaunamus SMS. Prašau pateikti man mažiausių kaštų variantą Čilės telefono numerio, kuris turi gaunamų SMS galimybę.
kai ją peržiūriu, nurodyta, kad 56-2 ir 56-9 abu gali priimti gaunamus SMS, tačiau man suteikti telefono numeriai negali priimti jokių gaunamų SMS, net ir iš mobiliojo į mobilųjį.
Telefono numeris 56-9, kurį man priskyrėte, neveikia gaunamiems SMS. Ką galime padaryti, kad išspręstume šią problemą? Taip pat savo svetainėje nepaminėjote, kad SMS palaikantys telefono numeriai turi bet kokius papildomus mokesčius.
Pigesnis (9,95 USD) variantas buvo išsiųstas ir yra aktyvus.
Yra du „56-2“ numerių tipai: Santjago be SMS žymos ir su SMS žyma. Tai jums netaikoma, nes mes ką tik išsiuntėme įprastą mobilųjį 56-9.
Tai neteisinga, ir atsiprašau už tai. Ar galėtumėte atsiųsti Čilėje naudotą telefono numerį, iš kurio buvo siųstas SMS į šį numerį, ir mes tuo tuojau pasirūpinsime? Gali būti, kad vietinis operatorius turi dar kartą patikrinti maršruto nustatymą. Atnaujinkite savo užklausos bilietą tuo Čilės numeriu ir GMT laiku, kada buvo išsiųstas nepavykęs SMS. Jei turite Čilės telefono operatoriaus pavadinimą, dar geriau.
Teisingai, jokio papildomo mokesčio. SMS nemokamai pristatomi į registruotą el. pašto adresą.
Aš išsiunčiau jums el. laišką adresu support @flynumber.com su laikais, mobiliuoju numeriu ir operatoriumi tų SMS žinučių, kurios nebuvo gautos, ir tai buvo per Entel operatorių. Norėčiau įsitikinti, kad SMS siuntimo funkcija yra suderinama su visais pagrindiniais Čilės mobiliojo ryšio operatoriais, tokiais kaip Entel, Movistar, Claro ir WOM.