SMS dviem veiksniams (2FA) į Kanados numerį

Sveiki. Esu kanadietis, gyvenantis Norvegijoje, ir norėčiau perkelti savo Kanados mobiliojo telefono numerį į „Flynumber“, kad sutaupyčiau pinigų už brangias mobiliojo ryšio paslaugas, kuriomis beveik visai nesinaudoju. Man labai svarbi paslaugos dalis yra galimybė gauti dviejų veiksnių autentifikavimo (2FA) SMS iš Kanados bankų, kad galėčiau prisijungti. Tačiau mačiau tokį atsakymą į klausimą apie SMS: „Tiesiog atsiminkite, kad nors įprastos SMS patikimai bus persiunčiamos į jūsų el. paštą, 2FA arba trumpojo kodo žinutės gali būti ne visada palaikomos.“\n\nAtsižvelgiant į tai, gal kas nors turi daugiau informacijos šiuo klausimu? Kaip galėčiau nustatyti, ar SMS paslauga veiks 2FA atveju mano situacijoje?

Ačiū, kad mus svarstote. Mūsų JAV ir Kanados numeriai gerai veikia su dviejų veiksnių autentifikacija (2FA); tačiau, kaip nurodyta dokumentacijoje, tai nėra tai, ką galime garantuoti.

Galbūt norėsite užsisakyti naują Kanados numerį testavimui; tačiau nesu tikras, ar tai tiks jūsų banko situacijai.

1 patinka