Paslauga neveikia nuo vakarykščio vakaro. Sukūriau užklausą, bet kol kas negavau jokio atsakymo.
Ar kas nors žino, kas vyksta?
Simptomai:
Anksčiau viskas veikė gerai.
Kai bandau paskambinti (naudodamas Acrobits), girdžiu užimtos linijos signalą ir Acrobits rodo „Error“.
Problema kyla skambinant bet kuriuo numeriu.
Problema taip pat pasireiškia, kai kas nors bando paskambinti man.
Kai vakar vakare pažiūrėjau į PBX skydelį, gavau pranešimą, kad vyksta priežiūros darbai, bet dabar taip nebėra. PBX skydelis dabar atrodo gerai… bet skambučiai neveikia.
Atnaujinimas: atrodo, kad paslauga buvo atkurta kažkada tarp gruodžio 20 d. 8 ir 9 val. ryto EST laiku. Vis dar neaišku, kas nutiko.
ech, vis dar turiu problemų. Šį vakarą (gruodžio 20 d.) galėjau priimti skambutį, bet vis dar negaliu skambinti (taip, mano paskyroje tikrai yra pakankamai teigiamas likutis).
Po kelių bandymų išeinančių skambučių paslaptis iš dalies išspręsta. Naudojau išsaugotą greitojo rinkimo numerį, kuris prasidėjo +51. Jis veikė prieš PBX atnaujinimą, bet po atnaujinimo nebeveikė. Pašalinus „+“ klaida dingo.
Vienintelė likusi problema ta, kad per išeinančius skambučius jie manęs negirdi. Per įeinančius skambučius jie mane girdi puikiai. Sutaupo man pinigų… bet tai reikia sutvarkyti Šį vakarą dar kartą tai išbandysiu.