מספר WhatsApp שני

שלום, אני רוצה מספר טלפון קבוע כדי לרשום חשבון WhatsApp. חלק מספקי המספרים הווירטואליים חסומים על ידי WhatsApp. האם אפשר לקבל SMS אישור מ‑WhatsApp עם המספר שלכם? אני גר בטורקיה. אני רוצה להשתמש במספר רק כדי לקבל SMS אחד לאישור החשבון, ואז, אם אתקין את WhatsApp מאוחר יותר במכשיר אחר, לקבל SMS חדש. האם אפשר לקבל את ה‑SMS בטורקיה?

היי @Rotten_Library,

תודה על הפוסט.

אנחנו לא יכולים להבטיח שהודעות אימות ב-SMS יעבדו, משום שזה תלוי בשולח אם הוא אכן ישלח אותן. עם זאת, ראינו הצלחות מסוימות עם WhatsApp על מספרי NYC 347, מדי פעם עם Netherlands Mobile, ו-Israeli Mobile.

שוב, זה לא משהו שאנחנו יכולים להבטיח.

מידע נוסף כאן:

כשאני קונה מספר, הוא שייך לי לצמיתות, נכון? והאם אני יכול להחליף את המספר ללא תשלום? או לבקש החזר אם הוא לא עובד?

נכון, כל עוד אתה מעודכן בתשלומים.

לא, אלא אם כן יש משהו לא תקין במספר עצמו (נדיר).

אם המספר לא עובד בכלל, אז כן, אבל לא אם הוא לא עובד עם WhatsApp.

שאלה טובה ובהחלט עניין של הצלחה או כישלון, כן. ראינו שמספרי NYC 347 עובדים עבור WhatsApp Business אם זה הגיוני עבורך ואתה רוצה לנסות - זכור שאנחנו לא יכולים להבטיח שזה יעבוד ב-100%, אם כי.

אתה יכול לרשום את WhatsApp עם מספר קבוע כל עוד WhatsApp עצמו לא מסמן את הספק, כך שהדבר המרכזי הוא אם FlyNumber יכול לקבל את ה‑SMS הראשון בלי להיחסם. היו לי מקרים שבהם שירותים קיבלו את הקוד בלי בעיה, בדומה לאופן שבו אני משתמש ב‑whatsapp api לבדיקות. אם FlyNumber מאשרים שהם לא חסומים בטורקיה, אמור להיות באפשרותך להתקין שוב את WhatsApp מאוחר יותר בלי צורך בקודים נוספים.