Gyvenamųjų namų telefono sistema

Bandau įsirengti namų telefoną su SIP, įrangą jau turiu – ko man dar reikia? Ar galiu tiesiog užsisakyti vietinį telefono numerį?

Taip, teisingai, pasirinkite PBX/Phone.systems (paskutinį variantą) ir mes taip pat galėsime suteikti SIP prisijungimo duomenis iš čia.

Kaip gauti telefono numerį, kurio prašoma registruojantis?

Jis tiesiog prašo jūsų dabartinio numerio, mobilaus ar fiksuotojo. Spėju, kad turite omenyje informaciją, kurią įvedate pildydami savo paskyros duomenis (vardas, adresas, numeris …

Kada gausiu telefono numerį?

Jei vis dar negavote numerio, prašome parašyti asmeninę žinutę vartotojui username

„Cisco“ man sako, kad man reikia ne tik numerio, bet kad turiu gauti naudotojo vardą, slaptažodį ir tarpinį serverį (proxy). Mano interneto paslaugų teikėjas nė vieno iš jų neišduoda ir nepalaiko.

Ar yra kontaktinis telefono numeris, kuriuo galėčiau paskambinti ir pasikalbėti su gyvu žmogumi?

Sveiki

Galime jums padėti čia sukonfigūruoti SIP, prašome atsiųsti mums savo vartotojo vardą arba paskyroje nurodytą el. pašto adresą. El. paštas, naudojamas diskusijų forume, nėra tas pats, kaip paskyroje.

Ačiū