Přesměrování odchozích hovorů

V současné době mám PBX nakonfigurovanou tak, aby přesměrovávala příchozí hovory k poskytovateli Freecall VOIP. Moje SIP zařízení je pak nastavené tak, aby se připojovalo k Freecall, což funguje v pořádku. Odchozí hovory jsou pak odesílány přes Freecall.

To ale znamená, že nad odchozími hovory nemám moc velkou kontrolu a rád bych je řešil přes PBX. Když tedy připojím své SIP zařízení přímo k Flynumber, příchozí hovory přijímám bez přesměrování, ale chtěl bych všechny odchozí hovory směrovat na Freecall (s využitím funkcí pro volbu CallerID podle toho, do které země volám atd.).

Možná je to jen mnou, ale nevidím, jak PBX nakonfigurovat, aby něco takového s odchozími hovory dělala. Můžete mě nasměrovat správným směrem?

Ahoj,

o toto by se měl postarat Freecall – měli byste být schopni prokázat, že číslo je vaše, a nechat je zobrazovat vaše FlyNumber jako identifikaci volajícího (caller ID).

Mějte na paměti, že vám vždy můžeme poslat vaše SIP údaje, abyste mohli uskutečňovat odchozí hovory s vaším FlyNumber.

Díky za to. Ale říkáte, že nemohu přesměrovat odchozí hovory pomocí konfigurace PBX?

Rozhodně můžete náš PBX používat k uskutečňování odchozích hovorů, používali byste naše SIP údaje

Pokud však chcete uskutečňovat odchozí hovory pomocí FreeCall (a nás používat jen pro příchozí hovory), museli byste je kontaktovat ohledně toho, jak si přejete, aby byly odchozí hovory zajištěny