Mokėjimas gautas, bet numeris vis dar laukia patvirtinimo

Sveiki,
**
Neseniai sukūriau užsakymą (Nr. 80720) Izraelio (Tel Avivo) numeriui ir 2025 m. rugsėjo 5 d. per PayPal sumokėjau 2,95 USD (operacijos ID: 8YXXXXXXXXXX73B). Mokėjimas PayPal sistemoje rodomas kaip užbaigtas ir gavau sąskaitą faktūrą (Nr. 8XXXXX9), tačiau mano FlyNumber paskyroje užsakymas vis dar rodomas kaip „Laukiantis“ („Pending“), o mano išankstinio apmokėjimo likutis yra 0 USD.**
**
Ar galėtumėte, prašau, patikrinti mano mokėjimą ir suaktyvinti su mano paskyra susietą numerį?

Viskas suaktyvinta. Ačiū!

1 patinka

Ačiū už atnaujinimą, @rubinchyk, ir vertiname jūsų verslą su mumis. Jei ko nors prireiktų, praneškite mums.

@FlyNumber Man kyla ta pati problema su švedišku numeriu, už kurį sumokėjau prieš kelias dienas..

Sveika, @Emily_Tapson

Apgailestaujame tai girdėdami, ir tau buvo išsiųsti keli el. laiškai šiuo klausimu – mes negavome atsakymo. Galbūt atsakei naudodama kitą el. pašto adresą nei tas, kuris yra mūsų sistemoje? Taip pat, prašome patikrinti savo šlamšto/spam aplanką, jei kartais laiškai pateko ten.

Man vyksta ta pati problema. Sumokėjau už du užsakymus, bet numeris vis dar nėra išleistas.

383686 2025-09-11 PayPal Laukiama 3.95 USD
383684 2025-09-11 PayPal Laukiama 13.00 USD

Sveiki, @Davi_Iglesias,

iš tikrųjų tuo metu mums ką tik buvo pasibaigę Sheridan numeriai (jie yra labai paklausūs) – po kelių valandų juos vėl gavome ir jūsų numeris buvo išsiųstas.

Praneškite, jei ko nors prireiktų.

Atsakiau prieš kelias dienas. Prašau tai sutvarkyti ir taip pat pakoreguoti mano galiojimo datą, nes jau praėjo 5 dienos.

Ačiū, @Emily_Tapson, matome, kad el. laiškas buvo išsiųstas vakar – labai vertiname.

Netrukus numeris bus aktyvus, o galiojimo data automatiškai pasikeis.

Dar kartą ačiū.

Sveiki, sakėte „netrukus“, bet vis dar rodo laukiančią būseną. Be to, šis numeris jau yra aktyvus kažkuriame įrenginyje kaip „WhatsApp“ numeris. Prašau tai patikrinti ir užtikrinti, kad mano numeris šiandien būtų aktyvus, kad galėčiau juo naudotis ir pridėti jį prie „WhatsApp“.

Sveika, @Emily_Tapson,

Tai turėtų būti pasiekiama rytoj. Deja, mūsų partneriai, dirbantys su Švedijos numeriais, sekmadieniais nedirba.

Atsinaujinsiu kuo greičiau.

Sveiki, aš taip pat jau kelias valandas stringu su ta pačia problema ir būčiau labai dėkingas, jei galėtumėte padėti man ją išsiaiškinti. Dėl informacijos: mano mokėjimo numeris yra #385050. Iš anksto dėkoju!

Sveiki, @jstw1

Jūsų mokėjimas / numeris yra internete ir mes vertiname jūsų verslą su mumis.

Dėkoju už skubų atsakymą ir veiksmus. Labai vertinu!

1 patinka

Mano mokėjimas laukia patvirtinimo. Kada numeris bus aktyvus? Man jo tikrai greitai reikia.

Sveika, @Anita,

atrodo, kad šiuo atveju tavo paskyra buvo laikinai pažymėta. Mes tuo pasirūpinome ir dabar tavo numeris vėl yra aktyvus.

Pranešk, jei ko nors prireiktų.