התשלום התקבל אך המספר עדיין ממתין

שלום,
**
לאחרונה יצרתי הזמנה (#80720) עבור מספר בישראל (תל אביב) ושילמתי 2.95‏ $ USD דרך PayPal בתאריך 05 בספטמבר 2025 (מספר עסקה: 8YXXXXXXXXXX73B). התשלום מופיע כהושלם ב‑PayPal וקיבלתי את החשבונית (#8XXXXX9), אך בחשבון FlyNumber שלי ההזמנה עדיין מוצגת כ״ממתינה״ והיתרה המוקדמת שלי היא 0‏ $.**
**
האם תוכלו בבקשה לבדוק את התשלום שלי ולהפעיל את המספר המשויך לחשבון שלי?

הכול הופעל. תודה!

תודה על העדכון @rubinchyk, ואנחנו מעריכים את העסק שלך כאן. אם תצטרך משהו, אנא הודע לנו.

‏@FlyNumber יש לי את אותה הבעיה עם מספר שוודי ששילמתי עליו לפני כמה ימים..

היי @Emily_Tapson

מצער לשמוע, ונשלחו אלייך כמה מיילים בנושא הזה – לא קיבלנו תגובה. ייתכן שענית באמצעות כתובת אימייל שונה מזו הרשומה אצלנו? אנא בדקי גם את תיקיית הספאם/דואר זבל ליתר ביטחון.

אותה בעיה קורית גם לי. שילמתי עבור שתי הזמנות והמספר עדיין לא שוחרר.

383686 2025-09-11 PayPal ממתין 3.95 USD
383684 2025-09-11 PayPal ממתין 13.00 USD

היי @Davi_Iglesias,

בעצם בדיוק נגמרו לנו מספרי שרידן לרגע (הם בביקוש גבוה) – קיבלנו אותם בחזרה כמה שעות לאחר מכן, והמספר שלך נשלח.

תעדכן אותנו אם תצטרך משהו.

עניתי לפני כמה ימים. בבקשה תקנו את זה וגם ערכו את תאריך התפוגה שלי, כיוון שכבר עברו 5 ימים.

תודה @Emily_Tapson, ואנחנו רואים שהאימייל נשלח אתמול – מוערך מאוד.

המספר יהיה פעיל בקרוב ותאריך התפוגה יתעדכן אוטומטית.

תודה שוב.

היי, אמרת “בקרוב” אבל זה עדיין ממתין. בנוסף, המספר כבר פעיל באיזה שהוא מכשיר בתור מספר וואטסאפ. בבקשה תבדקו את זה ותוודאו שהמספר שלי יהיה פעיל היום ושאני אוכל להשתמש בו ולהוסיף אותו לוואטסאפ.

היי @Emily_Tapson,

זה אמור להיות באוויר עד מחר. לצערנו, השותפים שלנו עם המספרים בשוודיה לא עובדים בימי ראשון.

אעדכן בהקדם.

היי, אני גם תקוע עם אותה הבעיה כבר כמה שעות ועשיתי מאוד אעריך אם תוכל לעזור לי לבדוק את העניין. לעיון, מספר התשלום שלי הוא #385050. תודה מראש!

היי @jstw1

התשלום / המספר שלך נמצא אונליין ואנחנו מעריכים את העסק שלך כאן.

תודה על התגובה והטיפול המהירים. מעריך זאת מאוד!

התשלום שלי ממתין. מתי המספר יהיה פעיל? אני באמת צריך את זה דחוף.

היי @Anita,

נראה שהחשבון שלך סומן זמנית במקרה הזה. טיפלנו בזה, והמספר שלך פעיל עכשיו.

עדכני אותנו אם תצטרכי משהו.