Platba přijata, ale číslo je stále neaktivní

Dobrý den,
**
nedávno jsem vytvořil objednávku (#80720) na číslo v Izraeli (Tel Aviv) a 5. září 2025 jsem zaplatil 2,95 USD přes PayPal (ID transakce: 8YXXXXXXXXXX73B). Platba je v PayPalu uvedena jako dokončená a obdržel jsem fakturu (#8XXXXX9), ale v mém účtu FlyNumber se objednávka stále zobrazuje jako „Pending“ a můj předplacený zůstatek je 0 USD.**
**
Můžete prosím zkontrolovat moji platbu a aktivovat číslo přiřazené k mému účtu?

Všechno je aktivováno. Děkuji!

1 Líbí se

Děkujeme za aktualizaci, @rubinchyk, a vážíme si toho, že s námi obchodujete. Pokud budete cokoli potřebovat, dejte nám prosím vědět.

@FlyNumber Mám stejný problém se švédským číslem, za které jsem zaplatil před pár dny..

Ahoj @Emily_Tapson

Je mi líto, že se to stalo, a ohledně toho ti byly poslány dva e-maily – nedostali jsme však žádnou odpověď. Možná jsi odpověděla z jiné e-mailové adresy, než kterou máme v systému? Prosím, zkontroluj si také složku spam/nevyžádaná pošta, pro jistotu.

Stejný problém se děje i mně. Zaplatil jsem za dvě objednávky a číslo stále nebylo uvolněno.

383686 2025-09-11 PayPal Čeká na vyřízení 3,95 USD
383684 2025-09-11 PayPal Čeká na vyřízení 13,00 USD

Ahoj @Davi_Iglesias,

ve skutečnosti jsme na chvíli měli čísla pro Sheridan vyprodaná (je po nich velká poptávka) – o pár hodin později jsme je znovu naskladnili a vaše číslo bylo odesláno.

Dejte nám vědět, pokud budete cokoli potřebovat.

Odpověděl jsem před několika dny. Prosím, opravte to a také upravte datum mé expirace, protože už uplynulo 5 dní.

Díky, @Emily_Tapson, a vidíme, že e-mail byl odeslán včera – moc si toho vážíme.

Číslo bude brzy aktivní a datum vypršení platnosti se automaticky upraví.

Ještě jednou děkujeme.

Ahoj, říkali jste „brzy“, ale stále je to ve stavu čekání. Dále je to číslo už aktivní na nějakém zařízení jako číslo pro WhatsApp. Prosím, prověřte to a zajistěte, aby bylo moje číslo ještě dnes aktivní, abych ho mohl používat a přidat do WhatsAppu.

Ahoj @Emily_Tapson,

mělo by to být aktivní do zítřka. Bohužel naši partneři se švédskými čísly v neděli nepracují.

Dám vědět co nejdříve.

Ahoj, mám už pár hodin stejný problém a byl(a) bych moc vděčný(á), kdybys mi s tím pomohl(a) podívat se na věc. Pro upřesnění: moje platební číslo je #385050. Díky předem!

Ahoj @jstw1

Vaše platba / číslo je online a vážíme si vašeho obchodu zde.

Děkuji za rychlou odpověď a reakci. Velmi si toho vážím!

1 Líbí se

Moje platba je ve stavu čekání. Kdy bude číslo aktivní? Opravdu ho potřebuji co nejrychleji.

Ahoj @Anito,

zdá se, že tvůj účet byl v tomto případě dočasně označen. Postarali jsme se o to a tvoje číslo je nyní aktivní.

Dej nám vědět, pokud budeš cokoli potřebovat.