Išeinantys skambučiai be numerio pernešimo

Sveiki, ar įmanoma naudoti jūsų programinę įrangą išeinantiems skambučiams iš „iPhone“, tačiau faktiškai neperkeliant numerio į „Flynumber“, o tik „užfiksuojant“ numerio nuosavybę dokumentuose (atsiskaitymas ir pan., kaip reikalaujama)? Klausiu todėl, kad man taip pat reikėtų išlaikyti esamą prenumeratą. Jei tai įmanoma, ką reikėtų daryti?

Sveikas, @Jeppe_Schoenfeld,

PATAISYMAS: renku daugiau informacijos ir atnaujinsiu šią temą.

Sveikas dar kartą, @Jeppe_Schoenfeld

Mums buvo pasakyta, kad tai turėtų gerai veikti su mūsų telefono sistema

Pranešk man ir aš galiu įjungti šią funkciją iš čia (kai telefono sistema bus prijungta prie paskyros ir apmokėta)

Super! Aš visiškai naujokas šiame reikale, tad prašau kantrybės. Koks būtų pigiausias variantas man tai įsidiegti su „Flynumber“ (Flynumber)? Ką turiu iš jūsų nusipirkti? Ir kokius dokumentus turiu jums atsiųsti, kad įrodyčiau, jog esu mobiliojo telefono numerio savininkas?
Pagarbiai,
Jeppe

Jums reikės telefono sistemos – paprastai ji kainuoja 14,95, tačiau čia galite ją įjungti už 9,95

Turėtų tikti naujausia mobiliojo ryšio sąskaita / faktūra.

Kai tik užsiregistruosite, mes viską čia sutvarkysime, kad jums būtų paprasčiau.

Skamba puikiai. Darau prielaidą, kad, kai pateiksiu naujausią sąskaitą, nebus jokių papildomų išlaidų „porto“ nustatymui ir kad pasiūlymas 9,95 galios ir po „pradžios“ laikotarpio.

Jei taip, tuomet norėčiau išbandyti jūsų sistemą ir užsiregistruoti. Ką reikėtų daryti toliau?

Pagarbiai

Jeppe.

1 patinka

Sveiki, @Jeppe_Schoenfeld,

Teisingai, turėkite omenyje, kad yra minutinis tarifas skambinant į išorę, priklausomai nuo to, kur skambinate.

Tiesiog užsiregistruokite ir pasirinkite telefono sistemą – nuo čia mes atnaujinsime kainą. Kad būtų paprasčiau, įklijuokite šios forumo temos URL į užklausą (ticket), kai paskyra bus sukurta.

Ačiū, laukiame jūsų žinutės.

Labai ačiū. Tik dėl tikrumo – ir atsiprašau už klausimus – ką turėčiau pasirinkti 2 skyriuje („How do you want to use your flynumber“)? Mane – kaip aptarėme – domina galimybė naudoti savo esamą Danijos mobiliojo ryšio numerį išeinantiems skambučiams, neperkeliant jo pas jus (o tik pateikiant nuosavybės patvirtinimą).
Pagarbiai, Jeppe

Sveikas, @Jeppe_Schoenfeld

Viskas gerai, ir tau reikėtų naudoti Phone System (paskutinę ten esančią parinktį).

Ačiū, laukiu tavo atsakymo.

Labai jums ačiū. Ir dar vienas „pradinis klausimas“ (atsiprašau!!) – registruojantis manęs prašoma pasirinkti šalį. Kokią įtaką turi šalies pasirinkimas? Registruojuosi – kaip ir aptarėme – todėl, kad norėčiau galėti skambinti į išorę naudodamas savo Danijos mobiliojo telefono numerį, bet jo faktiškai neperkeliant pas jus (o tik, kaip aptarta, pateikiant nuosavybės įrodymą). Taigi ar privalau pasirinkti Daniją? O gal galėčiau, pavyzdžiui, pasirinkti ir Prancūziją ar Kiprą? Kokia yra šalies pasirinkimo reikšmė? Labai ačiū. Jeppe

1 patinka

Sveiki vėl – ką tik pabandžiau pasirinkti Daniją. Kitame puslapyje turiu tada pasirinkti danišką mobiliojo ryšio numerį, kurio man, akivaizdu, nereikia, nes „perkelsiu“ (portuosiu) savo esamą numerį pas jus. Ir ten parašyta 9,95 USD/mėn., o tada telefono sistema 14,95 USD. Darau prielaidą, kad už sistemą mokėsiu tik vieną kartą, o toliau bendra mėnesinė suma bus tik 9,95 USD/mėn.?
Pagarbiai,
Jeppe

1 patinka

Sveiki, @Jeppe_Schoenfeld,

Geras klausimas. Mūsų sistema sukonfigūruota taip, kad faile privalo būti FlyNumber numeris, prie kurio būtų galima „prijungti“ telefono sistemą.

Pigiausias kainuoja 2,95 $ per mėnesį. Daugelyje šalių kaina yra 2,95 $, bet galbūt jums tiktų bet kuris JAV, Kanados arba JK numeris. Jei jums JK reikalingi SMS, būtinai pasirinkite UK Mobile 44-7.

Ačiū, laukiame jūsų atsakymo.

Gerai, kad tik suprasčiau. Kokia bus mano bendra mėnesio kaina?

1 patinka

Taigi šiuo atveju tai būtų 12,90 USD per mėnesį

9,95 USD už telefono sistemą + 2,95 USD už „FlyNumber“ + minutinį tarifą, priklausomai nuo to, kur skambinate.

Dar kartą ačiū, lauksiu jūsų atsakymo.