Sveiki, naujame skydelyje neradau, kaip susisiekti su palaikymo komanda, todėl rašau čia.
Dvi mano užsakymus po peržiūros atšaukė (vienas buvo dėl JAV numerio, kitas – dėl išankstinio mokėjimo balanso papildymo). Norėčiau suprasti, kodėl.
Ačiū.
Sveiki, naujame skydelyje neradau, kaip susisiekti su palaikymo komanda, todėl rašau čia.
Dvi mano užsakymus po peržiūros atšaukė (vienas buvo dėl JAV numerio, kitas – dėl išankstinio mokėjimo balanso papildymo). Norėčiau suprasti, kodėl.
Ačiū.
Sveikas, @cdflynumber,
Atsiprašome dėl šios situacijos. Abu užsakymai perėjo mūsų peržiūrą, tačiau mes negalėjome jų patvirtinti. Deja, negalime pateikti daugiau informacijos apie šį sprendimą, o abu mokėjimai buvo visiškai grąžinti.
Jei prireiktų ko nors kito, pokalbio burbuliukas valdymo skydelyje leidžia susisiekti su mumis tiesiogiai.
Net ir mano užsakymas buvo atšauktas po peržiūros. Įsigijau 2 telefono numerius, papildžiau sąskaitą 10 USD. Vienas numeris buvo sėkmingai suaktyvintas ir veikė, tačiau antrasis numeris buvo išsiųstas peržiūrai ir, kaip nurodyta el. laiške, buvo pateiktas 24 val. terminas. Tačiau dabar negaliu prisijungti – „Jūsų paskyra išjungta“, taip pat gavau el. laišką, kad numeris +1 732-427-8141 yra atšauktas. Tai ar kitas įsigytas ir aktyvus numeris taip pat yra atšauktas? Negavau jokios informacijos apie anksčiau įsigytą numerį.
Prašau patarti.