Nové řecké číslo

Už před dlouhou dobou jsem požádal o nové řecké číslo, ale nikdy jsem nedostal žádnou zpětnou vazbu ani nebylo k mému účtu přidáno žádné číslo. Proč?

Omlouvám se za zpoždění s tímto, @evacool

Účet neměl úplnou adresu v Řecku, ale i tak bychom to pro vás měli být schopni zařídit.

Podrobnosti byly odeslány na váš účet

Moc děkuji. Nicméně číslo se nyní zobrazuje jako zrušené. Mohl byste to prosím opravit?

To můžete ignorovat, je to označení, které se používá, když Flynumber se „speciální registrací“ není aktivní na úrovni místního operátora. V Řecku to obvykle trvá 24–48 hodin. Aktualizuji co nejdříve.

Ahoj. Číslo bylo přiděleno někomu jinému. Nerozumím, co se děje. Zaplatil(a) jsem za něj a ztratil(a) jsem ho. Prosím, vyřešte tento problém.

1 Líbí se

Ahoj Evo,

omlouvám se.

Nejsem si jistý, co se stalo, myslel jsem, že zpoždění je kvůli svátkům, ale mám podezření, že může být problém i s tímto konkrétním číslem.

Právě zkoušíme jiné, a pokud se ti to předchozí číslo opravdu líbí, měli bychom ho umět nahradit.

Moc děkuji za vaši zpětnou vazbu. Toto číslo se mi líbilo, ale není problém ho nahradit. Nové číslo jsem ve svém účtu viděl(a). Myslím, že ještě není aktivováno, pokud tedy není problém v nastavení. Prosím o radu.

Ahoj znovu,

zdá se, že problém byla adresa v Řecku, kterou jste poskytl.

Budeme potřebovat upřesnění – aktualizováno e‑mailem.

Jak si pamatuji, máte mou adresu a použili jste ji pro předchozí číslo. Mohl byste mi prosím poslat e‑mail s podrobnějším vysvětlením?

Jistě, a prosím zkontrolujte si e‑mail.

Týká se to adresy.

Jen jsem chtěl potvrdit, že číslo je aktivní a hovory posíláme na vaše preferované cílové číslo.

Je aktivní. Moc vám děkuji!

1 Líbí se