Ką tik sumokėjau už rumunišką numerį, o mano PayPal mokėjimas įstrigo „laukiama“ būsenoje. Kas vyksta?

Aš ką tik du kartus užsisakiau ir apmokėjau paslaugą, manydamas, kad kažką sugadinau. Pirmą kartą užsisakiau ir mano mokėjimo būsena buvo „laukiama“, pagalvojau, kad galbūt kažką padariau ne taip, todėl atšaukiau pirmą užsakymą, bet mokėjimas vis tiek liko užstrigęs. Pagalvojau, kad jei pirmiausia pridėsiu lėšų į savo paskyrą, jūsų sistema panaudos jas pirmajam užsakymui apmokėti, bet negalėjau pateikti užsakymo ar kažkas panašaus. Dėl to ir atšaukiau pirmą užsakymą.

Tada sukūriau antrą užsakymą, kuris vis dar laukia patvirtinimo, kartu apmokėdamas jį per PayPal.

Dabar noriu, kad mano užsakymas būtų įvykdytas, o jūs galite pasilikti lėšas, kurias sumokėjau du kartus.

Bandžiau nusipirkti numerį Rumunijoje iš Tailando. Nemačiau jokių konkrečių nurodymų, aiškiai reikalaujančių pateikti kokį nors įrodymą ar asmens dokumentą. Jie nebuvo pažymėti * žvaigždute, todėl nieko nepateikiau. Nežinau, ar tai ir buvo mano problema, ar ne.

Stengiuosi gauti šį numerį kuo greičiau, kad galėčiau jį naudoti Rumunijos darbo skelbimų svetainėje. Tos, kurios nėra sukčiavimas, nepriima mano tailandietiško numerio. Bandau kandidatuoti į darbo vietas, kad galėčiau persikelti ten gyventi. Noriu jo kuo greičiau.

Aš jau turiu SIP paskyrą, su kuria dirbsiu. Nebegaliu sulaukti, kada galėsiu ją naudoti.

Sveiki, @gexter

Jūsų Rumunijos numeris jau pridėtas prie paskyros ir netrukus bus aktyvus. Pranešime jums, kai tik jis bus įjungtas.

Dėl dvigubo mokėjimo – kaip prašėte, papildomas lėšas paliksime jūsų paskyroje.

Informaciją jums išsiuntėme per užklausą ir atnaujinsime kuo greičiau.

1 patinka

Kad būtų aišku, dabar savo paskyroje matau telefono numerį. Tačiau nežinau, ar jis veikia, ar ne. Man vis dar reikia palaukti, kol jūs pasakysite, kad jis jau aktyvuotas, tiesa? Ar teisingai suprantu?

Kai mokėjau už numerį, pateikiau jums savo SIP naudotojo vardą ir jo domeną. Man nereikia nieko daugiau daryti, tik laukti, kol jūs pasakysite, kad numeris jau aktyvuotas, taip?

Aš jau prisijungiau prie savo Linphone SIP paskyros programėlėje savo telefone. Nežinau, ar man dar reikia ką nors papildomai daryti, ar ne.

Kadangi pirmą kartą naudojuosi jūsų paslauga ir pirmą kartą naudoju virtualų telefono numerį, bandžiau paskambinti jūsų suteiktu numeriu iš kitos SIP paskyros (be numerio), ir jis neskambėjo. Tai reiškia, kad turiu palaukti, kol jis bus aktyvuotas, tiesa?

Sveiki, @gexter,

Atsiprašome už vėlavimą, tačiau, deja, mums nepavyko gauti šio numerio patvirtinimo.

Jūsų mokėjimas(-ai) buvo visiškai grąžintas(-i).