Kaip apmokėti sąskaitą faktūrą?

Sveiki.

Mano paskyroje rodoma:
# . … Mokėjimo data … Būsena … Išankstinės sąskaitos suma (Proforma invoice Amount)

74513\t2013-10-28 17:51:16\tLaukiama (Pending)\t#74513/137451310\t6,95 USD

Tai tik mano antras mėnuo. Negavau jokio el. laiško su sąskaita ar mokėjimo instrukcijomis.

Kaip man apmokėti šią sąskaitą? Bijau, kad jei tiesiog „pridėsiu lėšų“ („add funds“), jos bus panaudotos kitoms paslaugoms, pavyzdžiui, skambučių peradresavimo lėšoms.

Manau, kad užsiregistravau automatiniam apmokėjimui (auto pay) ar kažkam panašiam, bet „mano paskyroje“ nerandu, kaip tai patikrinti. Jei tikrai esu užsiregistravęs automatiniam apmokėjimui (autopay), ar mano numeris bus atjungiamas (kaip dabar) kiekvieną atsiskaitymo ciklą, kol mokėjimas bus apdorotas?

Nenoriu, kad mano numeris būtų neaktyvus.

Ačiū!

Sveiki

Jei papildysite sąskaitą ir jūsų numerio galiojimo laikas baigiasi, išankstinio mokėjimo likutis bus panaudotas numeriui pratęsti ir jį suaktyvinti.

Matau jūsų paskyrą ir būtent taip yra šiuo atveju.

Jūs turite aktyvų mokėjimo profilį, tačiau mokėjimai neateina – gali būti kažkas negerai su jūsų kortele.

Norėdami pamatyti savo mokėjimo prenumeratą, eikite į Mano paskyra > Mano FlyNumbers.

Google Checkout vis tiek bus išjungiamas, todėl siūlyčiau naudoti Paypal, kad sukurtumėte naują prenumeratą – netrukus turėtume turėti tiesioginius mokėjimus.

Daugiau informacijos apie Paypal naudojimą neturint Paypal paskyros rasite čia