אני משתמש כרגע במספר הולנדי של FlyNumber וכל פעם שאני מבצע או מקבל שיחות, מופיע השם “WeVest Comfort”, למרות שזה לא העסק שלי.
אני רוצה לשנות את שם זיהוי המתקשר (CNAM) לשם העסק האמיתי שלי (BuurBox).
איך אפשר לעדכן או לתקן את זה? אני לא בטוח אם זה משהו בצד של FlyNumber או במערכת איתור המפעיל.
תודה מראש על העזרה!
היי @buurbox,
בהולנד, מערכת הטלפוניה משתמשת ב־CLIP (Calling Line Identification Presentation) ולא במערכת האמריקאית CNAM. השם “WeVest Comfort” שמופיע בשיחות כנראה מאוחסן באחת ממאגרי המידע הבאים:
- מאגרי מידע מקומיים של המפעילים המנוהלים על ידי ספקיות התקשורת ההולנדיות (KPN, Vodafone, T-Mobile/Odido)
- מאגרי מידע של ניידות מספרים שיכולים לשמור מידע ישן על מנויים
- מאגר המידע של מפעיל הצד המקבל שמבצע את החיפוש כאשר השיחה נכנסת
בניגוד למערכת CNAM בארה״ב, שבה יש מאגר מרכזי, בהולנד משתמשים במערכת מבוזרת שבה:
- כל מפעיל מנהל מאגר מנויים משלו
- השמות נמשכים לעיתים קרובות מרישום המספר המקורי
- ניידות מספרים יכולה לגרום לכך שמידע מיושן יישאר במערכת
- חלק מהמפעילים משתמשים ב־CNIP (Calling Name Identification Presentation) להצגת שם המתקשר
מכיוון ש־FlyNumber לא יכולה לשנות שמות זיהוי מתקשר הולנדיים (CNAM קיים רק בארה״ב), עליך לפנות ישירות למפעילים:
לדוגמה, איך אתה מקבל את השיחה בצילום המסך? מי המפעיל?
.. KPN, Vodafone NL, או אולי T-Mobile/Odido?
בקש מהם לעדכן את רשומת זיהוי המתקשר במאגר המידע שלהם עבור המספר שלך +31 20 217 0201.
ייתכן שהשם השגוי מופיע רק ברשתות מסוימות, בקש מהנמענים לציין באיזו רשת הם משתמשים – זה עוזר לזהות איזה מאגר מידע של איזה מפעיל צריך לעדכן.
שם התצוגה תלוי במאגר המידע של המפעיל המקבל.
בתרחיש הגרוע ביותר, תמיד נוכל להחליף כאן את המספר, אבל אין לנו אפשרות להבטיח שהוא לא כבר רשום באיזה מאגר מידע. נוכל לשלוח לך אפשרויות למספרים חדשים לפני שנבצע בפועל את ההחלפה, אם זה מתאים לך.