Dobrý den,
ráda bych si zakoupila vaši službu, ale potřebuji si ujasnit několik bodů.
Situace je následující: žiji ve Slovinsku, kde mám společnost (Inter Mares d.o.o.).
V prosinci pojedu na Kapverdy na 2 měsíce a potřebuji přesměrovat hovory, které obdržím na své pevné firemní číslo ve Slovinsku, na VoIP číslo. Je to u vás možné?
Pokud ano, mohu tyto hovory přijímat přes Skype, nebo jakým způsobem? Jaké jsou náklady na aktivaci a na přijímání hovoru?
Mohu z tohoto čísla také volat?
Děkuji vám za pomoc!
S pozdravem
–
Mila Andretich
INTER MARES d.o.o.
Cesta Solinarijev 6
6320 - Portorož - Slovenia
www.inter-mares.si
Tel. 00386 5 677 8930
Mob. 00386 51 321 125
Ahoj
Ano, můžeme pomoci, je to 2,95 $ měsíčně za číslo ve Slovinsku
Můžeme hovory přesměrovat do libovolné SIP aplikace nebo chytrého telefonu, pokud nějaký máte – můžeme vám to odtud nastavit, abyste mohl/a začít
Dejte nám vědět uživatelské jméno, pod kterým jste se zaregistroval/a
Dobrý den,
děkuji vám! Chtěla bych si koupit číslo ve Slovinsku (Nova Gorica).
Potřebuji:
- přesměrovávat hovory na toto nové Fly číslo na svůj mobil přes VoIP, například WhatsApp 00386 51321125
- přesměrovat hovory z 0038656778930 na toto nové Fly číslo (udělám to z tohoto svého pevného telefonního čísla)
Zkoušela jsem si ho koupit na vaší webové stránce, ale nevím, co zadat do „Destination Details“. Zkusila jsem VoIP, ale neznám Host a Details. Prosím, pomozte mi, potřebuji to vše zařídit v následujících dnech.
Děkuji.
S pozdravem
Mila Andretich
Ahoj
Můžete jednoduše zvolit PBX (poslední možnost). Zahrnuje veškeré přesměrování a nejsou za něj žádné další poplatky, navíc můžete tato nastavení kdykoli měnit ve svém panelu.
Když posíláte hovory na telefonní číslo, účtuje se sazba za minutu. Svou sazbu si můžete ověřit pomocí naší funkce sazba podle telefonního čísla.