Reikalingas prancūziškas numeris, bet tai sudėtinga

mano sūnus yra kalėjime Prancūzijoje, o aš esu JK

Jam leidžiama skambinti, tačiau skambučiai į JK yra labai brangūs, tuo tarpu skambučiai į prancūziškus numerius – ne

Man reikia prancūziško geografinio numerio, prasidedančio 01 iki 05, kad jis galėtų man paskambinti ir jam būtų skaičiuojamas tik skambutis į prancūzišką numerį

Tada, kai turėsiu šį prancūzišką numerį, spėju, kad, kai į jį paskambinama, skambutis yra peradresuojamas į mano JK numerį?

Ar galite patvirtinti, ar galite man suteikti tokį numerį ir taip pat patvirtinti, kokios būtų mėnesinės išlaidos man ir ar yra kokių nors mokesčių už peradresuoto skambučio priėmimą?

Šiuo metu turiu prancūzišką mobiliojo ryšio numerį (prefiksas 06), kuriuo jis skambina, tačiau ryšys yra labai prastas ir man tai daug kainuoja, nes naudoju jį už Prancūzijos ribų daugiau nei ES viduje, todėl nesinaudoju sąžiningu duomenų tarptinklinio ryšio režimu

prašau praneškite, ar galite man padėti

1 patinka

Ačiū, kad parašėte, vertiname, jog mus svarstote.

Labai gaila tai girdėti – tai taip pat problema ir JAV. Kaliniams labai brangu bendrauti.

Šiuo metu galime suteikti nacionalinį Prancūzijos numerį 33-9. Ar žinote, ar tai tiktų? (Vis tiek reikėtų Prancūzijos adreso registracijai – dokumentų nereikia)

Kitu atveju Prancūzijos vietiniam numeriui (pavyzdžiui, su Paryžiaus prefiksu) reikėtų verslo patvirtinimo, nes registracijos procesas neseniai atnaujino savo reikalavimus.

Šiuo metu nacionalinių 33-9 numerių neturime sandėlyje, bet planuojame juos greitai vėl turėti.

Ačiū, kad man atrašėte.

Deja, 33 9 numeriai man netinka.

Man reikia 33 1–33 5 numerių.

Jei ateityje tokių turėsite, labai norėčiau sužinoti.

Dar kartą ačiū x

1 patinka

Nieko tokio, @Poe, ir ačiū už atnaujinimą.

Mes juos turime, tik jie turi būti priskirti verslui – tikiuosi, ateityje tai pasikeis.

Ačiū