Persiuntimas per trečiosios šalies SIP paslaugą

Sveiki,
ar yra būdas peradresuoti skambutį (mobiliojo arba fiksuoto ryšio numerius) per kitą SIP paskyrą?

Kad tai padaryčiau dabar, sukūriau ryšį su dviem virtualiais SIP įrenginiais, tada iš savo namų maršrutizatoriaus prisijungiu prie virtualaus SIP įrenginio ir peradresuoju skambutį taip, kaip man reikia.

Problema ta, kad vėlavimas priklauso nuo mano DSL linijos – aš išeinu ir vėl įeinu per savo liniją du kartus..!

Ar nėra efektyvesnio būdo tai padaryti?

Pavyzdžiui: peradresuoti į mano Šveicarijos mobilųjį 004176XXX1331 per Intervoip ir peradresuoti į mano Italijos mobilųjį 003936676XXX2101 per Voipcheap.

Negaliu patikėti, kad PBXww negali to padaryti tiesiogiai.

Labai ačiū už bet kokius pasiūlymus
Stefano

Sveiki, @stek

Tai labai senas įrašas ir matome, kad į jį nebuvo atsakyta. Panašu, kad jis praslydo mums pro akis.

Manome, kad jums šios informacijos jau nebereikia, bet dėl visa ko, jei kas nors kitas užklys į šį įrašą, nusprendėme atsakyti.

Taip, jei tik jūsų SIP paskyra gali suteikti tokią funkciją.

Kiek suprantu, jūs norite naudoti intervoip ir voipcheap, kad maršrutuotumėte savo PSTN (įprastą telefono numerio peradresavimą) skambučius, galbūt jums patinka jų kainos už minutę.

Turėtumėte su jais pasitikslinti, kaip tai padaryti efektyviai – pavyzdžiui, nukreipti savo flynumber į voipcheap, tada į SIP įrenginį ir tik tada į jūsų Šveicarijos numerį gali būti ne pats geriausias sprendimas dėl delsos (latency) ir skambučio „rigidumo“.

[Switzerland]

Tokia paslauga kaip sip2sip.info, kiek žinau, leidžia automatiškai peradresuoti jų SIP paskyras į telefono numerį per paskyros valdymo sąsają. Tai atrodo kiek logiškesnis sprendimas.