Draudžiami skambučiai į išorinę PBX sistemą

Sveiki, turiu tam tikrų problemų jungdamas savo ispanišką numerį prie savo PBX.

Visą dieną ir beveik visą naktį bandžiau sukonfigūruoti SIP kamieną. Nerandu jokios klaidos. Skambučių istorijoje gaunu FAIL | FORBIDDEN skambučius.

Iš pradžių maniau, kad tai mano kaltė, nes bandžiau registruotis su SIP URI, nepastebėjau, kad FlyNumber naudoja AuthIP, bet net ir teisingai sukonfigūravus kamieną mano skambučiai vis tiek atmetami (forbidden). Vis dėlto pinguose ir REGISTER gaunu 200 OK. FlyNumber yra sukonfigūruotas į mano VPS viešąjį IP ir mano praplėtimą (extension).

Tai negali būti užkarda (firewall), bandžiau išjungti savo užkardą ir iptables. Tačiau vis tiek gaunu „forbidden“ skambučius.

Skaičiau, kad kai kurie numeriai rodomi kaip aktyvūs, bet jie pereina per tam tikrą „specialų aktyvavimo procesą“. Ar tai mano atvejis?

Iš anksto dėkoju.

Sveiki, @Cristian,

Šiuo atveju pranešimas „Forbidden“ rodo, kad numeris nėra aktyvus. Nors kartais tai gali reikšti, kad atmetamas SIP URI (tačiau ne šiuo atveju).

Dėl numerio aktyvavimo esame priklausomi nuo savo partnerių Ispanijoje. Jūsų atveju jie paprašė daugiau informacijos – el. paštu atnaujinome jus su išsamesne informacija.

Ačiū ir praneškite, jei kas nors kiltų.

Aš jau išsiunčiau visus dalykus, kurių prašėte, o jūs jų vėl prašote.

Beje, kartą jau atlikau visą šią KYC (tapatybės patvirtinimo) procedūrą. Jei nusipirksiu dar vieną numerį, mano numeriai bus patvirtinti iš karto, ar man reikės juos vėl tikrinti?

Ačiū už atnaujinimą.

Jūs atsiuntėte tai, ką jau turime; mums reikia detalesnės informacijos, kaip prašyta. Dar kartą atidžiai patikrinkite el. laišką (ką tik jį persiuntėme).

Jums nereikės tikrinti dar kartą; nauji numeriai bus patvirtinti beveik akimirksniu.