הבחנה בין מספרים מרובים

שלום,

אני די מעוניין בשירותים שלכם בגלל המחירים הזולים, זה יכול להתאים לי מאוד מאחר שיש לי מספר מיזמים עסקיים. עם זאת, כרגע אני מתמרן בין נייד לקו נייח עבור כמה עסקים, ולשאול את הלקוח לגבי איזה עסק הוא מתקשר זה מאוד לא מקצועי.

אז השאלה שלי היא כזו – נניח שאני קונה מכם 5 מספרים עבור 5 חברות שונות שלי, האם יש איזושהי אפשרות בשבילי להבחין לאיזה מספר השיחה מנותבת, למשל בזיהוי המתקשר (Caller ID) או בהודעה אוטומטית כמו: “זו שיחה עבור הכנס כאן את שם החברה”? תודה על כל עזרה.

היי @Norestay

אנחנו עדיין עובדים על תשובה מלאה לשאלתך. אנחנו מכירים אפשרויות כמו call announce, עם זאת, זה לא באמת עובד במקרה הזה.

אתה יכול גם להשתמש במערכת הטלפונים כדי לשלוח לך אימייל מיידי עם פרטי המתקשר (המספר שנחייג אליו, מספר המתקשר, שם המתקשר (אם רלוונטי)). זה עלול להיות מסורבל במקרה שלך.

יש גם שיטה באמצעות SIP ו־“Diversion header”, זו תהיה השיטה הכי מקצועית אך ייתכן שקצת מתקדמת להגדרה.

אנחנו משיגים עוד פרטים על השיטה הזו ונעדכן את הפוסט הזה בהקדם האפשרי.

תודה על התשובה, הייתה לי עוד שאלה אם זה לא מפריע לך:

כאשר שיחה מנותבת (מועברת), האם המספר שמופיע בזיהוי המתקשר הוא מספר ה-FlyNumber (המספר שאליו השיחה המקורית מתקבלת) או מספר הלקוח? אם זה מספר ה-FlyNumber אז זה יעבוד באותה מידה טוב.

נכון לעכשיו מי שמתקשר ל-FlyNumber הוא זה שמופיע, כך שזה לא יעזור לך, אבל נראה שמצאנו עבורך פתרון אחר.

תשתמש במערכת הטלפוניה כדי להגדיר אובייקט Queue, שאמור להעביר את שם אובייקט ה-Queue ל-SIP/Softphone שבו אתה משתמש.

כך זה ייראה בערך:

• FlyNumber (Company A) > אובייקט Queue עם השם (Company A) > קו SIP (רשום על softphone)

• FlyNumber (Company B) > אובייקט Queue עם השם (Company B) > קו SIP (רשום על softphone)

וכו’…

עדכן אותנו אם אתה צריך עזרה בהגדרה של זה.