Přesměrování DID na VoIP/ITSP selhává

Právě jsem si zakoupil DID číslo od FlyNumber a chci ho přesměrovat na svůj účet WebCallDirect.

V sekci Forwarding jsem zkusil vybrat VOIP a přidat sip.webcalldirect.com a potom jsem do sekce Details jednoduše zadal své uživatelské jméno. Také jsem zkusil vybrat ITSP, poté zvolit WebCallDirect a do sekce Details zadat své uživatelské jméno pro WebCallDirect. Bohužel kdykoli se pokusím po nastavení některé z těchto možností přesměrování zavolat na své DID číslo, vrátí se mi chyba Invalid Number.

Ověřil jsem si to nastavením přesměrování na běžné mobilní telefonní číslo. Když pak volám své DID číslo, mobilní telefon zvoní, takže přesměrování funguje.

Máte nějaký nápad, co dělám špatně při přesměrování na WebCallDirect?

Díky.

Je nám líto, že máte potíže.

Můžeme hovory odesílat na libovolné SIP URI, ale je na vašem poskytovateli, aby hovory správně zpracoval.

Historie hovorů vám ukáže odpověď, kterou dostáváme. Možná byste si u nich měli ověřit, že externí poskytovatelé mohou posílat hovory na dané SIP URI. Zde jsou naše IP adresy pro případ, že budou potřebovat vědět, odkud hovory přicházejí.

Můžete použít možnost přesměrování „VOIP“ v Můj účet > Moje FlyNumbers.

Pokud je tedy URI [email protected]

Host je webcalldirect.com
Details je phil

Dejte nám vědět, pokud na něco narazíte.

Děkuji za standardní odpověď, kterou jsem již četl v jiných vláknech.

Jak jsem nastínil ve svém úvodním příspěvku, zvolil jsem možnost ITSP, vybral WebCallDirect a poté jsem do sekce Podrobnosti přidal své uživatelské jméno WebCallDirect.

Pokud poskytovatel v seznamu „Easy to Setup“ ve skutečnosti nefunguje, pak není moc snadné ho nastavit nebo ho možná vůbec nabízet jako možnost. Testuje FlyNumber pravidelně poskytovatele zařazené v seznamu „Easy to Setup“?

Seznam „Easy to setup“ vám pouze předá (propaguje) hostitele SIP URI. Dříve jsme navrhli „VOIP“, abychom zůstali o krok odděleni.

Můžete nám poslat své uživatelské jméno? Vidíte něco v historii hovorů?

Je čas zkontrolovat naše spojení s webcalldirect, ale je pravděpodobné, že pokud dochází k nějakému blokování, bude to na jejich straně.