לא מצליח להתחבר בהצלחה

אני נתקל בבעיות בהתחברות ל‑FlyNumber, וכשאני כבר מצליח להתחבר, אינני יכול לגשת ללוח הבקרה של PBXww.

ב‑Microsoft Edge אני יכול להזין את שם המשתמש והסיסמה שלי. כאשר אני לוחץ על כפתור Log In, אני מוחזר לדף ההתחברות ומצופה ממני להזין שוב את שם המשתמש והסיסמה.

ב‑Chrome אני יכול להזין את שם המשתמש והסיסמה שלי. כאשר אני לוחץ על כפתור Log In, אני מגיע לדף הכללי שמציג סיכום של הפרופיל וההגדרות הבסיסיות שלי, עם תפריט המשתמש בצד ימין של הדף.

בתפריט המשתמש, קישורים רבים – כולל PBXww Panel – מחזירים אותי לכפתור Log Out (כאילו לחצתי על My Account בזמן שהייתי מחובר).

חלק מהקישורים בתפריט המשתמש פעילים – ביניהם ITSP List, PTSN Rates, Add FlyNumber – אבל בכל הדפים האלה גם מופיע הטקסט “Please login first”.

אנא עדכנו כיצד ומתי תפתרו את הבעיה הזו. יש אנשים שסומכים עליי שאעדכן את ה‑FlyNumber PBXww שלנו לקראת אירוע שמתחיל בעוד 48 שעות.

–דייויד דיילי

היי דיוויד

מצטער מאוד לשמוע על כך, תוכל לנסות לנקות את העוגיות/המטמון בדפדפן שלך?

נראה שאין לנו בעיות עם Chrome, אך Safari וכו’ כנראה עדכנו את הדפדפן שלהם ואנחנו מתאימים את עצמנו בזמן זה

אעדכן את השרשור הזה בעדכונים האחרונים

ניקוי העוגיות/מטמון לא השפיע על Microsoft Edge.

ב-Chrome, לאחר ניקוי העוגיות/מטמון, אני מצליח לעבור דרך הכפתור כדי להפעיל את לוח הבקרה של PBXww, אבל Chrome אומר שנגן Flash אינו מותקן (וזאת לאחר ניסיונות חוזרים להתקין אותו, כולל סגירה/הפעלה מחדש של Chrome).

ב-Opera, אני מצליח להגיע ללוח הבקרה של PBXww ולראות את רכיבי הבלוקים, אבל 15% הימניים של הבלוקים חסרים – כפי שדיווחתי לפני כשנתיים, והפתרון שלכם אז היה שאשתמש ב-Microsoft Edge. (ראו למעלה – Microsoft Edge אינו מאפשר לי להתחבר.) למרות שאני יכול ליצור בלוקים חדשים ולהגדיר אותם, אינני יכול להגדיר מחדש בלוקים קיימים משום שהכפתורים הללו אינם מוצגים.

ב-Firefox, אני מקבל את אותה הבעיה כמו ב-Opera.

אני מאוד מאוכזב מכך שעדיין לא פתרתם בעיה חמורה שהפניתי לתשומת לבכם לפני שנתיים.

אני מתוסכל מכך שנראה שאינכם מצליחים לראות את אותו סוג בעיה שאני רואה. אשמח לשוחח דרך Skype או Google Hangouts ולשתף את המסך שלי איתכם כדי שתוכלו לראות מה שאני רואה.

אנא ייעצו לגבי דפדפנים אחרים אפשריים שעשויים להציג את המערכות שלכם בצורה שונה.

הזמן קריטי – האירוע שלי מתחיל בעוד 24 שעות ואני צריך להגדיר בהתאם את מערכת שיחות הכניסה.

תודה.

באמת מצטערים על זה ואנחנו מטפלים בזה

אנא אפשר/י Flash בהגדרות של Chrome, יש כאן עזרה לגבי זה

ניישם את העדכונים החדשים בקרוב ונשמח לשמוע את המשוב שלך

תודה

תודה על העצה החדשה. עכשיו, ב-Chrome, אחרי שאני מאפשר את Flash, אני כן מגיע ללוח PBXww, אבל לקוביות עדיין נחתכים הקצוות.

אני יכול ליצור קוביות חדשות (כפתור ההגדרה [סמל גלגל השיניים] מופיע עד שהקובייה מוגדרת), אבל אני לא יכול להגדיר מחדש קוביות קיימות. בנוסף, אני לא יכול לגשת לכפתור הימני ביותר מבין הכפתורים שבתוך הקובייה שמופיעים בקצה התחתון של הקובייה.

מכיוון שאני לפחות יכול ליצור קוביות חדשות ולהגדיר אותן פעם אחת, הצלחתי לענות על הצורך המיידי עבור האירוע שלי שהתחיל היום (יום שישי), ונראה שזה יתפקד במהלך סוף השבוע.

אני מצפה בקוצר רוח לעדכונים שהבטחת כדי שאוכל להשתמש בשירות הזה במלוא הפוטנציאל שלו.

תודה על העדכון כאן, והאם אתה משתמש ב-Chrome (במצב גלישה בסתר)? אני חושב שזה יכול לפתור את הבעיה שבה המודולים נחתכים.

אנחנו מצפים לעדכון ולשיתוף שלו איתך.

תודה, ואנחנו מעריכים את הסבלנות שלך כאן.