Aš įvedžiau savo kredito kortelės duomenis ir sumokėjau pirmąją įmoką.
Tada sistema paprašė manęs vėl prisijungti.
Ji atmetė prisijungimą, kurį ką tik sukūriau.
Aš pabandžiau nustatyti naują slaptažodį ir įvedžiau savo „Gmail“ adresą.
Gavau pranešimą, kad el. pašto adresas yra „užblokuotas“. Kodėl? Nė nenutuokiu.
Aš pabandžiau susisiekti su palaikymo tarnyba. Kad susisiektum su palaikymu jūsų svetainėje, pirmiausia reikia prisijungti. (Kyla klausimas, kaip jūsų palaikymas apskritai gali spręsti prisijungimo problemas)
Taigi jūs paėmėte mano pinigus ir tada užrakinote man prieigą prie sistemos.
Perskaitęs šį forumą matau daugybę naudotojų, patiriančių siaubingą įsitraukimo (onboarding) patirtį. Bičiuliai: jūsų įsitraukimo (onboarding) procesas yra sugadintas. Tai nėra nuomonė. Tai patvirtina pusė čia esančių įrašų.
Labai apgailestaujame dėl tokios jūsų patirties ir sutinkame, kad įvedimo procesą reikia patobulinti (ironiška, bet dabar jis vis tiek geresnis nei pernai). Šiuo metu rengiame didelį valdymo skydelio / įvedimo atnaujinimą, kuris viską gerokai supaprastins – tai bus visiškas pertvarkymas. (Paprastas prisijungimas per „Google“ ir pan.)
Jūsų paskyros atveju problemą dar labiau paaštrino tai, kad, panašu, niekada nepaspaudėte nuorodos aktyvinimo el. laiške, kurį sistema išsiuntė – galbūt jis pateko į šlamštą?
Patikrinome savo pašto serverio žurnalus ir matome, kad laiškas tikrai buvo išsiųstas į jūsų el. paštą.
Bet kuriuo atveju mes rankiniu būdu suaktyvinome paskyrą – galite prisijungti naudodami jūsų susikurtą naudotojo vardą.
Nuoširdžiai vertiname jūsų atsiliepimą ir tikimės, kad netrukus nauji pakeitimai bus įdiegti.
Taip pat išsiuntėme jums tiesioginį el. laišką dėl jūsų numerio aktyvavimo.