Ar galiu skambinti iš savo DID į kitą šalį?

Ar galiu skambinti iš savo DID į kitą šalį?

Suprantu, kad galiu paskambinti iš savo registruoto peradresavimo telefono į savo DID, išgirsti laisvo signalo toną ir tada paskambinti vietiniu numeriu. Bet ar galiu tokiu pačiu būdu atlikti ir tarptautinį skambutį?

Pvz., šiuo metu esu Europoje, mano DID yra Australijoje. Ar galiu paskambinti į savo Australijos DID iš savo registruoto peradresavimo telefono ir per tą Australijos DID paskambinti į Papua Naująją Gvinėją?

Man taip pigiau nei skambinti tiesiogiai, ar tai įmanoma?

Sveiki

Taip, galite naudotis toninio rinkimo prieigos funkcija. Nustatysite PIN kodą ir galėsite skambinti į FlyNumber iš bet kurio telefono; tada jums bus suteikta toninio rinkimo prieiga, kad galėtumėte skambinti bet kur

Praneškite mums, jei turite kitų klausimų ar rūpesčių

Puiku, ačiū už greitą atsakymą. Kur galiu nustatyti PIN kodą?

Atsiprašau, radau, kur nustatyti PIN – PBxx, teisingai? Tačiau mano DID numeris dar nerodomas. Ar yra delsos laikotarpis tarp DID patvirtinimo gavimo ir galimybės jį sukonfigūruoti?

Taip pat, ar išeinantys skambučiai bus rodomi kaip ateinantys iš mano DID skambintojo ID?

Ačiū

Pirmiausia turite nukreipti FlyNumber į PBX / virtualią telefono sistemą (ten matysite parinktį naudoti „Dial Tone Access“).

Mano paskyra > Mano FlyNumbers

Spustelėkite „details“, o tada „change forwarding“