Aš esu Australijos pilietis ir jau daugiau nei 13 metų gyvenu Tailande.
Viena iš Australijos įstaigų, su kuria bendrauju, diegia dviejų veiksnių autentifikavimo sistemą, kuri registracijai reikalauja Australijos mobiliojo telefono numerio.
Problema kyla dėl to, kad gyvenu Tailande, o Australijos įstaiga nenori pritaikyti dviejų veiksnių sistemos taip, kad ji palaikytų užsienio mobiliojo telefono numerį.
Mano techninės žinios yra ribotos.
Man reikia produkto, kuris suteiktų Australijos mobiliojo telefono numerį, kurį galėčiau pateikti Australijos įstaigai. Tai turėtų leisti man gauti jų „push“ pranešimus arba SMS žinutes.
Ar yra produkto funkcija, kuri atitinka šiuos reikalavimus?
Atsiprašome už pavėluotą atsakymą, jūsų žinutė buvo neteisingai užfiksuota mūsų filtre…
Supratau ir apskritai kalbant, mes negalime garantuoti 2FA ar trumpojo kodo SMS patvirtinimų, tačiau taip jau sutapo, kad mums gana neblogai sekėsi su AU mobiliaisiais (ir Izraelio mobiliaisiais) būtent tokio tipo tekstinėms žinutėms.
AU mobiliojo numerio atveju mums reikėtų adreso patvirtinimo (tiktų ir Tailando adreso patvirtinimas)
Ačiū ir praneškite, jei turite daugiau klausimų ar rūpesčių.
Gerbiama palaikymo komanda,
dėkoju, kad atsakėte. Atsiprašau dėl savo sumaišties, susijusios su paraiškos teikimo procesu ir būtinybe pasirinkti Australijos miestą, kad gaučiau virtualų Australijos telefono numerį.
Australijos įmonės, su kuria bendrauju, būstinė yra Adelaidėje, tačiau jie gali nuspręsti siųsti SMS žinutes iš vieno iš savo filialų Sidnėjuje arba Brisbene į virtualų Australijos telefono numerį. Kiek suprantu, tuomet FLYNUMBER žinutę persiųstų į mano mobiliojo telefono numerį Tailande.
Be to, Australijos įmonė nesiunčia SMS žinučių į numerius su prefikso kodais. Ar galėtumėte pateikti man fiktyvų pavyzdį to Australijos telefono numerio, dėl kurio teikiu paraišką ir kurį Australijos įmonė naudos SMS žinutėms siųsti į mano mobiliojo telefono numerį Tailande?
Jei viskas veiks taip, kaip tikiuosi, tuomet po trijų mėnesių bandomojo laikotarpio norėčiau tęsti su metinėmis prenumeratomis. Kokia yra jūsų pageidaujama mokėjimo sistema?
Neturiu jokių problemų įkelti savo Australijos paso ir gyvenamosios vietos Tailande kopijas.
Atsiprašau už visus šiuos klausimus, nes mano techninis supratimas yra labai ribotas.
Nuoširdžiai atsiprašau, tačiau, remiantis jūsų pateiktu pavyzdžiu, mano Australijos mobiliojo telefono numeryje būtų priešdėlis „61“, o tai nebūtų priimtina Australijos įmonei, su kuria bendrauju. Dėkoju už jūsų kantrybę ir išsamų šio klausimo paaiškinimą.
Gerbiama palaikymo komanda, Jūs visiškai teisūs! Tai gana nejauku, bet peržiūrėjęs savo žinutes supratau, kad per klaidą vietoj termino „šalies kodas“ pavartojau „prefiksas“. Atsiprašau už suklaidinimą; panašu, kad akimirkai pritrūko aiškumo.
Leiskite pateikti pataisytą ir patikslintą žinutę ir nuoširdžiai atsiprašyti už šią klaidą: remiantis jūsų pavyzdžiu, panašu, kad mano Australijos (AU) mobiliojo telefono numeryje yra šalies kodas „61“. Deja, tokio formato nepriima Australijos įmonė, su kuria bendrauju.
Dėkoju už supratingumą ir vertinu jūsų kantrybę taisant šią klaidą.
Pats dirbu telefonijos (kontaktų centro) srityje. E164 formatas (+61412345678) daugumoje sistemų yra pageidaujamas „backend’e“.
Nors iš tikrųjų tai nėra taip svarbu.
Jei turite numerį +614abcdefgh, tuomet galite tiesiog pateikti jiems 04abcdefgh ir jis bus išverstas atgal į numerį, kurį gaunate iš FLyNumber). PSTN telefono tinklas šį vertimą atliks fone…
Šį formatą su + ir be jo matome dažniausiai. Šiais laikais dauguma VoIP telefonų ar SIP klientų turi funkcijas, leidžiančias pridėti (prepend)/pridėti gale (append) skaitmenis ar simbolius.
Pavyzdžiui, jei jūsų kontaktuose visi telefono numeriai yra su +, galite naudoti tokią programėlę kaip Groundwire ir nustatyti, kad išeinantiems skambučiams visada būtų pašalinamas pirmasis + (pagal numatytuosius nustatymus mūsų telefono sistema reikalauja rinkti numerį be +) – jei reikia, galime tai pakeisti kiekvienai paskyrai atskirai.
Taip yra su dauguma mūsų numerių – jais galima skambinti vietiniu būdu taip pat, kaip ir „įprastais“ vietiniais numeriais (t. y. mobiliaisiais ar fiksuoto ryšio).
Sveiki, šiuo metu esu Filipinuose jūroje, o paprastai verslą vykdau su organizacijomis, įsikūrusiomis Australijoje. Norėčiau gauti Australijos telefono numerį, kuris atitiktų mano verslo poreikius bendravimui ir įmonės įvaizdžio kūrimui.
Tai tinka, o geografinis AU numeris (Melburnas, Sidnėjus ir pan.) gali būti registruotas su bet kokiu adresu bet kurioje pasaulio vietoje – tas pats galioja ir AU mobiliam numeriui (jei tau reikia gaunamų SMS).