מתנצל על העיכוב בתשובה, ההודעה הזו נלכדה בטעות במסנן שלנו…
הבנתי, ובאופן כללי אנחנו לא יכולים להבטיח אימות דו־שלבי (2FA) או הודעות SMS מקוד קצר, עם זאת יוצא שבמקרה היה לנו די הרבה מזל עם מספרים ניידים אוסטרליים (וגם ניידים ישראליים) כשזה מגיע לסוג כזה של הודעות טקסט.
עבור מספר נייד אוסטרלי נצטרך הוכחת כתובת (הוכחה תאילנדית תעבוד מצוין)
תודה, ותיידע אותנו אם יש לך שאלות או חששות נוספים.
צוות התמיכה היקר,
תודה על תגובתכם. אני מתנצל על הבלבול שלי לגבי תהליך ההגשה והצורך לבחור עיר באוסטרליה כדי לקבל מספר טלפון וירטואלי אוסטרלי.
משרדי החברה האוסטרלית מולה אני עובד נמצאים באדלייד, אך ייתכן שהם יבחרו לשלוח הודעות SMS מאחד הסניפים שלהם הממוקמים בסידני או בריזביין אל מספר הטלפון הווירטואלי האוסטרלי. כפי שאני מבין זאת, ההודעה תועבר לאחר מכן על ידי FLYNUMBER למספר הטלפון הנייד שלי בתאילנד.
בנוסף, החברה האוסטרלית אינה שולחת הודעות SMS למספרים המכילים קידומות מיוחדות. האם תוכלו בבקשה לספק לי דוגמה פיקטיבית למספר הטלפון האוסטרלי שאני מגיש עבורו בקשה, ושישמש את החברה האוסטרלית לשליחת הודעות SMS למספר הטלפון הנייד שלי בתאילנד?
אם הכול יעבוד כפי שאני מקווה, אז לאחר תקופת ניסיון של שלושה חודשים, ארצה להמשיך במנויים שנתיים. מהי שיטת התשלום המועדפת עליכם, בבקשה?
אין לי בעיה להעלות עותקים של הדרכון האוסטרלי שלי וכתובת המגורים שלי בתאילנד.
אני מתנצל על כל השאלות הללו, מאחר שההבנה הטכנית שלי מוגבלת מאוד.
אני באמת מצטער, אבל נראה שעל פי הדוגמה שלכם מספר הטלפון הנייד האוסטרלי שלי יכלול את הקידומת ‘61’, דבר שלא יהיה מקובל על החברה האוסטרלית עמה אני עובד. תודה על הסבלנות שלכם ועל ההסבר המקיף בנושא זה.
צוות התמיכה היקר, אתם צודקים לחלוטין! זה די מביך, אבל לאחר שעיינתי שוב בהודעות שלי, אני מבין שטעיתי כששימושתי במונח “קידומת” במקום “קוד מדינה”. אני מתנצל על הבלבול; נראה שהייתה לי רגעית של חוסר בהירות.
הרשו לי לספק את ההודעה המתוקנת והמעודכנת, ואני מתנצל בכנות על חוסר תשומת הלב: בעקבות הדוגמה שלכם, נראה שמספר הטלפון הנייד האוסטרלי שלי כולל את קוד המדינה “61”. לצערי, פורמט זה אינו מתקבל על הדעת עבור החברה האוסטרלית שאיתה אני עובד.
תודה על ההבנה, ואני מעריך את הסבלנות שלכם לגבי תיקון זה.
אני עצמי עובד בתחום הטלפוניה (מרכזי שירות). פורמט E164 (+61412345678) הוא המועדף בצד ה־backend עבור רוב המערכות.
למרות שבאמת אין לזה חשיבות רבה.
אם יש לך מספר שהוא +614abcdefgh – אז אפשר פשוט לספק להם 04abcdefgh וזה יתורגם חזרה למספר שאתה מקבל מ‑FLyNumber). רשת הטלפוניה הציבורית (PSTN) תבצע את התרגום הזה ברקע…
זה הפורמט שאנחנו רואים רוב הזמן, עם ובלי ה־+. כיום לרוב טלפוני ה־VoIP או לקוחות ה־SIP יש יכולות שבהן אפשר להוסיף/להסיר ספרות או סימנים בתחילת/סוף המספר.
לדוגמה, אם באנשי הקשר שלך כל מספרי הטלפון עם +, אפשר להשתמש באפליקציה כמו Groundwire ולהגדיר ששיחות יוצאות תמיד יסירו את ה־+ הראשון (כברירת מחדל מערכת הטלפונים שלנו תרצה שתחייג החוצה בלי ה־+) – נוכל לשנות זאת לכל חשבון במידת הצורך.
זה המצב עם רוב המספרים שלנו – ניתן לחייג אליהם מקומית בדיוק כמו שמחייגים למספרים מקומיים “רגילים” (למשל מובייל או קווי).
היי, אני עובד מרחוק מהפיליפינים ובדרך כלל עושה עסקים עם ארגונים שמבוססים באוסטרליה. הייתי רוצה לקבל מספר טלפון אוסטרלי שמתאים לצרכים העסקיים שלי לצורכי תקשורת והקמה של העסק.