Pagrindiniai Aus–NZ klausimai

Sveiki, mane domina jūsų paslauga, tačiau turiu kelis paprastus klausimus, į kuriuos nerandu tiesioginių atsakymų jūsų svetainėje.

Man reikia, kad Naujosios Zelandijos (Oklando) numeris būtų nukreiptas į Australijos mobilųjį telefoną (iPhone) – arba tiesiogiai į mobiliojo telefono numerį, arba per VOIP programėlę (galbūt Viber).

Klausimai, kuriuos turiu:

1. Paprastai, ar asmuo, skambinantis į numerį Oklande, turėtų rinkti ir miesto kodą, kai skambina į mano numerį? T. y. jeigu numeris būtų „09 1234567“, paprastai, kai skambinate numeriu iš tos pačios miesto kodo zonos, galite praleisti 09 ir tiesiog rinkti „1234567“, kad jis veiktų lygiai taip pat, kaip įprastas numeris. Tačiau pastebėjau, kad kolega, kuris naudoja „Skype“ numerį, yra priverstas naudoti visą numerį – įskaitant miesto kodą – net kai skambinama iš tos pačios zonos. Koks yra reikalavimas šiuo atveju?

2. Jei nukreipiu numerį į savo Australijos mobilųjį, ar skambutis ateina taip, kaip „normalus“ skambutis, ir jei aš neatsiliepiu, ar jis pereina į balso paštą taip, kaip įprastas skambutis?

Tai viskas. Ačiū.

Džastinas

Smagu tai girdėti ir džiaugiamės, kad mus svarstote.

Galime padėti, vietinis Naujosios Zelandijos numeris kainuoja 3 $ per mėnesį, kad gautumėte visus skambučius per SIP/VOIP

Jums nereikės rinkti šalies kodo ir jis veiks kaip vietinis telefono numeris

Taip, tai būtų įprastas skambutis ir taip pat patektų į balso paštą

Ačiū ir kreipkitės, jei ko nors prireiktų