Nustatiau savo japonišką FlyNumber su „Acrobits Softphone“ ir pasirinkau Push Notification. Tačiau programa neskamba, jei telefonas nėra aktyvus. „Acrobits“ pagalbos svetainėje rašoma: „Pirmiausia PBX turi būti pasiekiama iš viešojo interneto“. Kadangi FlyNumber PBX yra privati, ar tai reiškia, kad negaliu aktyvuoti Push Notification?
Sveiki
Apgailestaujame, kad jums tai neveikia, mes patys naudojame šią programėlę ir ją mėgstame, todėl suprantame jūsų nusivylimą…
Ką tik tai išbandėme savo pusėje ir jokių problemų neradome, „push“ skambutis atėjo iš karto (testuota su „Acrobits Groudwire“ programėle)
Pabandykite prisijungti iš kito tinklo savo telefone, galbūt taip pat iš naujo nustatykite programėlę.
Jei tie patys SIP duomenys veikia kitoje SIP programėlėje arba jei „Acrobits“ programėlė veikia ir tik „push“ skambučiai neveikia, tai gali būti vietinio tinklo problema.
Programėlė taip pat gali pateikti žurnalą (logą), kuriame matyti, kas vyksta, esu tikras, kad „Acrobits“ komanda gali tiksliai nustatyti, kur yra problema.
Aš iš tikrųjų susiduriu su ta pačia problema dėl neveikiančių „push“ pranešimų „Acrobits“ programinėje įrangoje. Svarstau išbandyti „Groundwire“ programėlę, kadangi „FlyNumber“ palaikymas patvirtino, jog ji veikė. Pastarosiomis dienomis taip pat susirašinėjau su „Acrobits“ palaikymo komanda, bandydamas susiaurinti problemos priežastį. @amtoyoda, jeigu tau pavyks priversti „push“ pranešimus veikti, prašau atnaujinti šį įrašą ir parašyti, ką padarei, kad jie veiktų, ir aš padarysiu tą patį, kai tik išsiaiškinsiu.
Ačiū!
Gaila tai girdėti, @Priest.. ar bandei prisijungti prie kito tinklo? Ar vis dar gali priimti skambučius, kai programa atidaryta?
Dėl visa ko mes sukūrėme testinę SIP paskyrą @Priest PBX valdymo skydelyje.
Aš paėmiau naują SIP informaciją ir panaudojau ją įprastoje Acrobits softphone programoje (ne Groundwire), ir „push“ skambučiai iškart atėjo.
Pabandyčiau kitą interneto ryšį, dėl visa ko, bet galbūt norėtum paskelbti savo SIP žurnalą (čia ir Acrobits forume).
Štai įrašas @amtoyoda ir @Priest iš Acrobits forumo, kuriame kalbama apie dažnas „push“ problemas, [gali būti, kad tai viena iš jų][1]