Pietų Korėjos numeris neveikia

Sveiki,

Esu įsigijęs Pietų Korėjos nemokamą numerį (+82308640190), sukonfigūruotą skambučių peradresavimui per SIP domeną į „Twilio“ gaunamiems skambučiams. „Twilio“ dalis ištestuota ir veikia tinkamai.

Problema: atlikau patvirtintą vietinį bandomąjį skambutį iš tikro korėjietiško mobiliojo numerio (3 bandymai). Visi 3 grąžino tą pačią klaidą:

„지금 걸었던 번호는 없는 번호입니다.“ („Skaičius, kuriuo skambinote, neegzistuoja.“)

Nėra skambučio signalo, nėra sujungimo — numeris nėra maršrutuojamas Korėjos PSTN tinkle, net ir vietiniu mastu.

Ar galėtumėte:

1. Patvirtinti, ar šis numeris yra aktyvus ir teisingai prijungtas Korėjos operatoriaus tinkle?
  2. Pasakyti tikslų vietinį rinkimo formatą šiam numeriui?
  3. Jei jo neįmanoma padaryti patikimai pasiekiamo, patarti, koks Korėjos numerio tipas BŪTŲ įprastai surenkamas įprastų Korėjos mobiliųjų vartotojų (visų operatorių) gaunamiems skambučiams?

Pirmiausia patvirtinkime su SK operatoriumi, kad viskas gerai – netrukus atnaujinsiu informaciją.

Atminkite, kad daugiau informacijos apie nemokamų (toll-free) numerių rinkimo formatus rasite čia:

(tačiau kuo greičiau atnaujinsiu informaciją, kad patvirtinčiau, jog viskas tvarkoje)

ar yra kokių nors naujienų apie tai?

1 patinka

Sveiki, @Carie_Normand,

Mes patikrinome jūsų SK numerį 82308640190, atlikdami bandomąjį skambutį iš šalies ir sėkmingai prisijungdami prie jūsų galinio taško sistemos south-koreaXXXXX.sip.twilio.com.

Dėl rinkimo formato – tai daugiausia priklauso nuo operatoriaus, per kurį vykdomi skambučiai. Tačiau dažniausiai naudojami formatai yra šie: 82308xxxxxx, +82308xxxxxx, 001182308xxxxxx, 00308xxxxxx.

Ačiū ir praneškite, jei kiltų kokių nors nesklandumų.

Ačiū, kad patvirtinote numerį ir rinkimo formatus – tai labai naudinga.

Nuo mano pradinio įrašo aš perkėliau savo galinį tašką iš Twilio į Telnyx. Numeris dabar peradresuojamas per SIP į mano Telnyx jungtį adresu call-recorder.sip.telnyx.com (naudojant IP autentifikaciją su jūsų šliuzų IP adresais, įtrauktas į baltąjį sąrašą: 46.19.209.14, 46.19.210.14, 46.19.212.14, 46.19.213.14, 46.19.214.14, visi per 5060 prievadą).

Dabartinė problema: įeinantys skambučiai mano FlyNumber skambučių istorijoje, kai jie peradresuojami į Telnyx, rodomi kaip „Fail / Forbidden“. Matai, kad skambučiai pasiekia FlyNumber su skambinančiojo ID, tačiau SIP peradresavimas į Telnyx grąžina Forbidden.

Ar galėtumėte:

1. Dar kartą atlikti vietinį bandomąjį skambutį numeriu 82308640190, dabar, kai jis peradresuojamas į Telnyx (call-recorder.sip.telnyx.com), kad galėtume patvirtinti, jog peradresavimas veikia nuo pradžios iki galo?

2. Pranešti man tiksliai, kokį SIP atsakymo kodą Telnyx grąžina jūsų pusėje, kai peradresuojate skambutį, ir iš kurio jūsų šliuzo IP adreso siunčiamas INVITE – tai padės man patvirtinti, kad mano IP baltasis sąrašas ir autentifikacija yra teisingi.

Ačiū!

Gerai, mes artėjame – bent jau skambučiai pasiekia mūsų sistemą.

Tačiau pranešimas „forbidden“ rodo ką kita.

Ar tikrai [email protected] yra teisingas SIP URI iš Telnyx?

Ar gali būti, kad vietoje įprasto UDP reikalingas TLS?

Mes ką tik rankiniu būdu savo pusėje pakeitėme į TLS, pabandykite dabar. Jei pakeisite kokius nors nustatymus, TLS bus prarastas, todėl praneškite mums, jei reikės jį vėl įjungti (galbūt su kitu SIP URI).

Ką rodo Telnyx žurnalai (logs)?

Ačiū, kad išbandėte su TLS. Patikrinau savo Telnyx ryšį ir jis sukonfigūruotas UDP protokolui 5060 prievade, o ne TLS – todėl TLS pakeitimas neatitiks mano galinio taško, ir tikriausiai dėl to dabar niekas nesijungia.

Ar galėtumėte grąžinti persiuntimą atgal į UDP 5060 prievade, su šiuo SIP URI:

[email protected]

Mano ryšio duomenys informacijai:

• Transportas: UDP, prievadas 5060
  • SIP regionas: Azija
  • Jis priima skambučius iš jūsų šliuzų IP (IP autentifikacija): 46.19.209.14, 46.19.210.14, 46.19.212.14, 46.19.213.14, 46.19.214.14

Kai vėl bus UDP, ar galėtumėte atlikti dar vieną vietinį testinį skambutį? Tuo pačiu metu aš stebėsiu savo Telnyx žurnalus realiu laiku, kad tiksliai matyčiau, kokį atsako kodą grąžina Telnyx ir iš kurio jūsų šliuzo IP ateina INVITE. Tai leis mums tiksliai nustatyti „Forbidden“ problemą.

Ačiū!

1 patinka

Ačiū už atnaujinimą, ir jis vėl veikia per UDP [email protected]

Jūsų ankstesni testai veikė (todėl FlyNumber žurnaluose matyti „Forbidden“).

Ar galėtumėte pabandyti taip pat? Panašu, kad skambinote iš telefono numerio 82XXXXXX7654.

Ačiū, kad grįžote prie UDP ir atlikote testavimą!

Remdamasis savo SIP paslaugų teikėjo (Telnyx) rekomendacijomis, pakeičiau savo požiūrį. Vietoje persiuntimo per SIP/VoIP dabar nustatiau, kad Pietų Korėjos numeris (82308640190) būtų persiunčiamas į įprastą telefono numerį: +1 606 393 8208 (JAV).

Tai nukreipia skambutį į mano Telnyx Voice API programą, kuri išsprendžia problemą, su kuria susidūrėme SIP persiuntimo kelyje.

Ar galėtumėte dar kartą atlikti vieną vietinį testinį skambutį numeriu 82308640190, dabar, kai jis persiunčia į numerį +1 606 393 8208? Aš stebėsiu savo žurnalus realiu laiku, kad patvirtinčiau, jog skambutis sėkmingai sujungiamas nuo pradžios iki galo.

Taip pat, jei galite tai matyti savo pusėje: ar skambutis į JAV numerį sėkmingai sujungiamas ir kokį statusą jis rodo jūsų skambučių žurnaluose? Labai ačiū už visą jūsų pagalbą šiuo klausimu!

Sveiki vėl,

Tai veikia; tačiau SIP persiuntimas turėtų veikti gerai. Mes be problemų siunčiame skambučius į Telnyx (be to, šio skambučio persiuntimo atkarpoje nėra mokesčio už minutę).

Ačiū už atnaujinimą. Ar galėtumėte pabandyti tai, ką darėte anksčiau, kaip minėta?